Skip to content
Upcoming

Supreme x Nike Air Max 95 wordt in de zomer 2019 gereleased

16 oktober 2018 11:16
Supreme x Nike Air Max 95 wordt in de zomer 2019 gereleased

Nike en Supreme hebben voor het eerst samengewerkt in 2002, toen hebben ze namelijk een SB Dunk Low ontworpen. Supreme en Nike hebben een van de meest populaire samenwerkingen gehad op verschillende modellen zoals, de Air Force 1 en de Air Trainer 2 SB. Nu hebben de twee merken het model Air Max 95 gebruikt en omgetoverd in een sporty ontwerp.

Supreme is geen onbekende voor de Air Max 98, in 2016 hebben Nike en Supreme al een Air Max 98 ontworpen, de Air Max 98 was destijds nog niet zo populair.

Er gaan velen roddels in de rondte over een nieuwe Supreme x Nike samenwerking waar gewerkt zal worden aan de Air Max 95. De sneaker zal volgens geruchten in een mix van Hyper Cobalt/Black en University Gold/Black colorway komen. De sneakers worden in waarschijnlijk in de zomer van 2019 gereleased.

Er zijn een aantal foto’s gelekt via @py_rates, dit zijn mock-ups, niet de officiële afbeeldingen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Supreme x Nike Air Max 95 Lux

Releasedatum: zomer 2018
Colorway:
Hyper Cobalt/Black-Hyper Cobalt

Supreme x Nike Air Max 95 Lux

Releasedatum: zomer 2018
Colorway:
University Gold/Black University Gold