Skip to content
Upcoming

Supreme x Nike Air Force 1 dropt deze week al

2 maart 2020 15:35
Supreme x Nike Air Force 1 dropt deze week al
Beluister dit artikel hierboven

De samenwerking van Supreme x Nike die de Air Force 1 low, in twee colorways uitbrengen, is niet weg te denken. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen we te horen kregen dat ze deze week al droppen. Donderdag 5 maart om precies te zijn. Voor jou toch geen goed nieuws dat ze al zo snel komen? Maak je maar geen zorgen, ze worden het hele seizoen gewoon bijgevuld.

Supreme

Het bekende merk Supreme kan je tegenwoordig niet meer weg denken in de mode en sneaker wereld. Begonnen en opgericht in New York in 1994, zijn ze uitgegroeid tot één van de bekendste merken van de wereld. Ze zijn vooral gericht op jongeren in de skateboard, hiphop en punkcultuur. Ze hebben meerdere succesvolle samenwerkingen gedaan, met veel verschillende merken. Nike is één van de bekendste, ze hebben dan ook veel producten uitgebracht samen. Er beloven nog veel meer samenwerkingen aan te komen.

Supreme x Nike Air Force 1 Low

Wat we tot nu toe weten over de sneakers is dat de sneakers zijn klassieke zwarte (CU9225-001) en witte (CU9225-100) colorways houden. Op de zool staat het ‘Supreme’ logo, deze vindt je ook terug in de zool met een Nike tekentje. Dat is natuurlijk niet alles, je krijgt er veters bij die ‘Supreme’ herhalen. Bij de witte colorway zullen deze rood zijn van kleur, bij de zwarte zijn ze van zwart. Ook is er gezegd dat er een custom schoenendoos bij komt. Wil jij de sneakers nog een keer bewonderen? Als je iets meer naar beneden scrolt zie je nog wat foto’s van de Supreme x Nike Air Force 1 Low.

Release info

5 maart 2020 komen ze dan uit, de twee colorways voor €110,-. Check onze releasekalender om te kijken bij welke winkels ze verkrijgbaar zijn. Ook kan je bij onze releasekalender terecht als je altijd op de hoogte wilt blijven van de nieuwste en hottest drops.

Supreme X Nike Air Force 1 'White'

CU9225-100 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

Supreme X Nike Air Force 1 'Black'

CU9225-001 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders