Upcoming

‘Fuck The World’ make over voor de Sk8-Hi door Vans en Supreme

9 oktober 2019 13:30
‘Fuck The World’ make over voor de Sk8-Hi door Vans en Supreme

Supreme staat bekend om hun verschillende samenwerkingen elk seizoen en dit seizoen is Vans weer aan de beurt. Supreme en Vans hebben samengewerkt om de Sk8-Hi ‘Fuck The World’ te creëren.

De ‘Fuck The World’ collectie zal bestaan uit drie verschillende colorways van de Sk8-Hi. Op elke sneaker staat de ‘Fuck The World’ tekst die al eerder te zien was in een Supreme collectie in 2014. Elk paar is gemaakt van duurzaam canvas/suède. De donkerblauwe colorway heeft de welbekende Vans Jazz streep in het geel op de zijkant. De zwarte colorway is geheel zwart met uitzondering van de Vans branding en de ‘Fuck The World’ tekst. Ook de witte colorway heeft de Vans branding zoals we gewend zijn en het bekende ‘Checkboard’ patroon. De Vans branding op elke sneaker is zoals op elke Sk8-Hi met het Vans logo op de tong, de hiel en de insole. De sneakers worden alle drie afgemaakt door een witte zool met een druk absorberend voetbed.

De drie colorways van de Supreme x Vans Sk8-Hi ‘Fuck The World’ sneakers komen online en zijn beschikbaar in de Supreme winkels op 10 oktober 2019. Hieronder zijn de foto’s te zien van alle drie de colorways. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.

Supreme x Vans Sk8-Hi 'Fuck The World'
Supreme x Vans Sk8-Hi 'Fuck The World'
Supreme x Vans Sk8-Hi 'Fuck The World'
Images by Supreme

The Turnover