Skip to content
Newsfeed

Supreme opent een nieuwe vestiging in Berlijn

9 november 2021 17:18
Supreme opent een nieuwe vestiging in Berlijn

Binnenkort opent Supreme een nieuwe vestiging in Berlijn. De store zal de vierde Supreme winkel in Europa zijn en zal volgens geruchten eind november 2021 openen.

Supreme winkels

In april 1994 opende James Jebbia, oprichter van Supreme, zijn eerste winkel op Lafayette Street. De store verkocht populaire skatemerken zoals Zoo York, Spitfire en Shorty’s. Ook was hij toen al bezig met het produceren van zijn eigen kledinglijn.

Image by @supremenewyork

Het merk werd over de jaren heen steeds populairder en breidde uit naar meerdere vestigingen. In Amerika zijn er in totaal vier Supreme stores te vinden, twee in New York en twee in California.

Ook Europa heeft een aantal vestigingen gekregen. Zo heeft het skatemerk eerder dit jaar ook een vestiging geopend in Milaan en zijn er ook winkels in Londen en Parijs te vinden. Ook zijn er verspreid over Azië zes Supreme locaties te vinden.

Supreme Berlijn

Binnenkort opent Supreme zijn vestiging in Berlijn in Torstraße 74. Volgens geruchten zal de winkel aan het einde van november 2021 zijn deuren voor het eerst openen.

Het pand is momenteel nog steeds onder constructie, maar er zijn online al een aantal Supreme flyers opgedoken die naar het adres van het Berlijnse winkel wijzen. Daarnaast zijn er ook een paar posts op het Instagramaccount van Supreme te vinden die in Berlijn zijn genomen.