Skip to content
Newsfeed

Supreme geeft een preview van hun Fall/Winter 2021 collectie

17 augustus 2021 11:39
Supreme geeft een preview van hun Fall/Winter 2021 collectie

Supreme heeft een preview gegeven van hun Fall/Winter 2021 collectie. Op hun website kan je de producten per productsoort bekijken.

In de collectie zit uiteraard een hoop kleding, maar ook veel accessoires. De kledingcollectie is vooral gefocust op outerwear. Supreme wil niet dat we het koud krijgen in de wintermaanden. Deze jassen worden gepaard met verschillende samenwerkingen. New York Yankees, Skittles, Schott, Mitchell & Ness en GORE-TEX hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan deze collectie.

Naast jassen zitten er ook een hoop kleding items in de collectie. Veel verschillende hoodies en crewnecks maken een verschijning met het bekende logo op de borst. In de collectie zitten een aantal gebreide truien en vesten die jou extra warm houden door het gebruik van wol.

De caps die bij deze collectie horen zijn net als de rest van de producten gefocust op het warm houden van het lichaam. De meeste petten hebben dan ook oorwarmers. Naast caps zijn er ook een hoop tassen en rugzakken in deze collectie.

Supreme staat ook bekend om hun bizarre accessoires die ze ieder half jaar uitbrengen met hun collecties. In deze collectie is dat weer het geval. Een pingpong-tafel in het rood of een pak A4tjes voor in de printer. Supreme heeft het allemaal voor jou. Bekijk onze favorieten uit de collectie hier onder.

De release van de Fall/Winter 2021 collectie van Supreme start op donderdag 19 augustus en zal elke week op donderdag een paar producten droppen. Wil jij vaker nieuws lezen over de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Supreme Hooded MA-1 FW 21
Supreme Featherweight Down Jacket FW 21
Supreme Nas and DMX GORE-TEXT Shell Jacket FW 21
Supreme Pebbled Leather Varsity Jacket FW 21
Supreme New York Yankees Denim Trucker Jacket
Supreme John Coltrane A Love Supreme Denim Harrington Jacket FW 21
Supreme Leather Shirt FW 21
Supreme Plaid Flannel Shirt FW 21
Supreme Monogram Denim Shirt FW 21
Supreme Arabic Logo Washed S/S Tee
Supreme Skyline S:S Top
Supreme Spider WEb Velvet S:S Shirt FW 21
Supreme Indoor Table Tennis Table
Supreme Stack Skateboard FW 21