Skip to content
Upcoming

Summervibes met de Nike Air Max 1 ‘Purple’ 319986-118

21 februari 2019 11:18
Summervibes met de Nike Air Max 1 ‘Purple’ 319986-118

De lente hangt in de lucht en we verlangen naar de zomer, dus is het weer tijd voor lichte en cleane sneakers! Nike heeft alvast voor ons de super strakke en zomerse Nike Air Max 1 ‘Purple’ bekend gemaakt.

Je bent deze sneaker misschien al in de releasekalender tegen gekomen, de nieuwe Nike WMNS Air Max 1 ‘Purple’ 319986-118. De sneaker komt in de klassieke OG colorblocking die de Air Max 1 zo succesvol heeft gemaakt. Zo verschijnen de mudguard en de Swoosh in een frisse en zomerse paarse tint. De hiel branding, tong branding en de veter ogen komen ook in dezelfde kleur paars. Verder bestaan de materialen van de sneaker uit suede en mesh en zijn de overlays van nubuck gemaakt. De samenstelling van deze materialen en de kleur verdeling geven de sneaker een fris en zomers uiterlijk.

Wanneer jij deze sneakers kan gaan rocken is nog even afwachten. De verwachting is dat de sneaker binnen een maand bij retailers en Nike verkrijgbaar zal zijn. Uiteraard houden wij jou op de hoogte omtrent deze release via onze socials en Releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Wmns Air Max 1 'Atomic Violet'

319986-118 · Prijs vanaf €313,-

Naar alle aanbieders
Images: Nike.com