Upcoming

Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie

14 augustus 2019 14:06
Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie

Sue Tsai, kunstenaar en tegenwoordig ook designer, gaat opnieuw de samenwerking aan met Puma om een geheel nieuwe collectie neer te zetten. Deze collectie zal bestaan uit 22 items, zowel sneakers als kleding en accessoires. ‘Love 101’ zal het concept zijn van deze nieuwe samenwerking. In de Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie wordt streetwear gecombineerd met verschillende looks die geïnspireerd zijn op de schooltijd van een vrouw.

Eerste Sue Tsai x Puma collectie

Eerder dit jaar, op 14 maart, hebben Sue Tsai en Puma hun eerst collectie uitgebracht. Hierin stond het verhaal over wilde bloemen die in opstand kwamen centraal. De menselijke bevolking maakt de planeet beetje bij beetje kapot waardoor de bloemen de planeet terug wilde winnen. Door dit verhaal hebben Sue Tsai en Puma een collectie neer kunnen zetten met een natuurlijk en vrouwelijk karakter dat tegelijkertijd ook veel kracht uitstraalde.

Sue Tsai x Puma ‘Love 101’

De volgende Sua Tsai x Puma collectie zal weer een heel nieuw concept dragen. Voor de tweede samenwerking laten Sue Tsai en Puma zich inspireren door de typische schooltijd van een vrouw. Schrijven in elkaars schriften, overal … ♥ … noteren wanneer je verliefd was, ga zo maar door. Dit soort dingen zien we dan ook zeker terugkomen in de Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie. Naast al deze krabbels zien we ook verschillende patches verschijnen op de items. Denk hierbij aan typische college letters en kleurrijke bloemen.

In dit blog kijken we naar de sneakers die bij deze collectie horen. In totaal bevat de ‘Love 101’ collectie 4 verschillende puma silhouetten. We hebben het hier over de Puma Cali, Puma Nova, Puma Aeon en de Puma Basket. Op dit moment zijn er al 2 van de 4 sneakers verkrijgbaar, dit zijn de Sue Tsai x Puma Cali en de Sue Tsai x Puma Nova.

Sue Tsai x Puma Cali

De Puma Cali bevat een wit lederen basis met daaroverheen verschillende overlays. Zo zien we bij het vetersysteem licht grijze suède overlays. Daarnaast loopt er rondom de enkel een element dat gemaakt is van geel gekleurd badstof. Dit geeft de sneaker een zacht uiterlijk. Deze gele kleur zien we ook terugkomen in een simpele lijn die over de toebox loopt. Verder zijn er nog een aantal details te vinden op deze sneaker. Op de hiel is namelijk “PUMA” geplaatst met de typische college letters in verschillende kleuren. Verder vind je op de toebox nog de tekst: “I miss everything that’s real about you”.

Sue Tsai x Puma Wmns Cali 'Bright White'

36987701 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
-32
-32
-32
Images by: Foot District

Sue Tsai x Puma Nova

De tweede sneaker die op dit moment al verkrijgbaar is, is de Puma Nova. De sneaker is voornamelijk in het wit gekleurd met een aantal oud roze en zwarte details. Zo draagt de sockliner deze roze kleur, evenals de outsole en de belijning rondom het Puma logo op de zijkanten van de sneaker. Zwart komt terug in de verschillende krabbels die over de gehele sneaker te vinden zijn, zowel op de upper, de midsole en zelfs de outsole.

Sue Tsai x Puma Wmns Nova 'Bright White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
-32
-32
-32
Images by: Foot District

Sue Tsai x Puma Aeon en Basket

De Sneakers die op dit moment nog niet verkrijgbaar zijn, zijn de Puma Aeon en de Puma Basket. Als eerste kijken we naar de Puma Aeon. Deze sneaker heeft een oud roze basis met zwarte en gele overlays. Een interessant detail op dit silhouet is de Puma branding op de tong van de sneakers. Op zowel de linker als rechter sneaker vind je Puma branding in de vorm van patches. Op de rechter schoen is dit een grote college P en op de linker zie je het katachtige logo.

De andere sneaker die nog niet verkrijgbaar is, is de Puma Basket. Deze sneaker is voorzien van een geheel zwarte upper met verschillende gekleurde details daarop. Zo zien we een Bloemen patch op de zijkant van de sneaker, net zoals een patch in de vorm van een bij. In deze patches is ook weer de oud roze kleur verwerkt die we vervolgens ook weer zien terugkomen op de sockliner.

Sue Tsai X Puma RS-X 'Bridal Rose'

369876-01 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Sue Tsai X Puma Basket 'Black Rose'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Zaterdag 17 augustus zal de gehele collectie uitkomen. Op dit moment zijn er dus al 2 paar sneakers verkrijgbaar uit de Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie, maar voor de andere moet je nog even geduld hebben. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates!


The Turnover