Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe samenwerking tussen Stüssy en Nike onderweg

7 mei 2020 22:04
Er is een nieuwe samenwerking tussen Stüssy en Nike onderweg

Stüssy en Nike zijn druk bezig met het releasen van sneakers en volgens geruchten kunnen we alweer uitkijken naar een volgende release. Er staat namelijk een Stüssy x Nike Air Force 1 klaar die is verwerkt in twee verschillende colorways.

De afgelopen maanden stonden bij Nike volop in het teken van de samenwerking met Stüssy. Zo zijn er twee colorways verschenen op het Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage model, maar er zijn ook alweer nieuwe colorways opgedoken op het model. Daarnaast lijken er nu ook nog twee colorways bij te komen die zijn verwerkt op het Air Force 1 Low model.

Stüssy x Nike Air Force 1 Low | Details

Zoals we al zeiden lijkt het erop dat we kunnen uitkijken naar twee colorways op het iconische model, namelijk een zwarte colorway en een fossil stone colorway. Op het eerste gezicht lijkt er niet veel bijzonders aan de hand met de sneaker. Maar zodra je meer aandacht besteed zal het al snel opvallen dat de sneaker beschikt over aardig wat details. Zo zijn de colorways volledig verwerkt in de kleur van het bovenwerk, dus een ’triple black’ colorway en een ’triple Fossil Stone’ colorway. Normaal gesprokens staat er op de midsole ‘AIR’ branding, maar dit is vervangen voor ‘STUSSY’ branding. Ook is de Swoosh uitgelijnd met een contrasterende kleur.

Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt, maar volgens geruchten zal de Stüssy x Nike Air Force 1 ergens rondom de kerstperiode uitkomen. Aan de sneaker zal een prijskaartje te komen hangen van zo’n €130,-. Houd goed onze Releasekalender in de gaten zodat jij up-to-date blijft van al het laatste sneaker nieuws.


Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Images by PY_RATES