Skip to content
Newsfeed

Bereik nieuwe hoogtes met de New Balance 574+

1 november 2022 14:32
Bereik nieuwe hoogtes met de New Balance 574+

De New Balance 574 model is een absolute klassieker, super populair, veelzijdig en gemakkelijk te stylen. Nu komt het merk met een update, letterlijk: de 574+. Het silhouet komt in de klassieke stijl die we al kennen – alleen met een platform!

Hier laten we je de New Balance 574+ in detail zien.

Een kort background story over het silhouet

De 574, oorspronkelijk ontworpen in 1988, was het product van een strak ontwerpexperiment dat de stijlen van straat- en trailschoenen combineerde. De running shoe werd ontworpen voor lange afstanden, maar evolueerde anders dan New Balance verwachtte en werd een klassieke sneaker in street cultuur.

De New Balance 574 is super universeel. Ontworpen als een hybride voor straat en off-road, gebouwd op een bredere base dan de smalle loopsilhouetten van de vorige generatie, biedt de 574 een unieke veelzijdige mix van nieuw, anders en ongecompliceerd.

“Het nummer “574” staat niet alleen voor onze beroemdste schoen, maar ook voor tijdloze stijl en veelzijdigheid. De 574 is de perfecte combinatie van prestaties en dagelijks gebruiksgemak.”

New Balance

New Balance 574+

Nu heeft het silhouet een plus in de hoogte gekregen: De zool is nu in totaal 37 mm hoog en brengt je daarmee naar een nieuw niveau. Zoals bij elke 574 wordt deze kick geleverd met EVA-schuim in de tussenzool en de beroemde ENCAP middenzooldemping. Het bovenwerk van elke colorway is van leer en verdere details van synthetisch materiaal.

Je kunt op dit moment verschillende colorways krijgen. Deze omvatten zwart, wit, roze, donkergroen en grijs. Wil je de kicks nader bekijken, volg dan onderstaande knop:

Vergeet ons niet te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven wanneer er nieuwe New Balance of andere populaire silhouetten uitkomen.

574 Plus