Skip to content
Upcoming

Stranger Things x Nike Release Reminder

11 juli 2019 15:43
Stranger Things x Nike Release Reminder

Stranger Things seizoen 3 is nu al een week uit en vele hebben hem al helemaal af gekeken. Nike dropt morgen weer twee silhouetten voor de Stranger Things x Nike collectie. De twee silhouetten die uitkomen zijn de Tailwind en Cortez.

Stranger Things
Stranger Things is een sciencefiction horror serie. Het eerste seizoen ging op 15 juli 2016 in première met het tweede seizoen eind 2017 en seizoen 3 op 4 juli 2019. Stranger Things speelt zich af in Hawkings, Indiana. Een groep van jongeren en volwassenen krijgen te maken met een mysterieus meisje met bovennatuurlijke krachten. In het stadje worden geheime experimenten gedaan en wordt er een andere wereld gevonden.

De details

Tailwind
De Tailwind is gemaakt van een combinatie van sail mesh en suede overlays. Een grote rode Swoosh bevind zich op de zijkant van de sneaker die doorloopt naar een rode leren hiel met daarom “1985”. Op de tong bevind zich het Nike logo samen met het Stranger Things logo. Het bovenwerk van de sneaker zit op een sail midsole en witte outsole.

Cortez
De upper van de Cortez is gemaakt van glad rood leer. De grote Swoosh is wit gekleurd. Witte accenten zijn te vinden op de hiel en tong. Hetzelfde als bij de Tailwind staat er ook weer op de hiel “1985” en het Nike en Stranger Things logo op de tong. Het bovenwerk zit bovenop een sail met rode midsole.

De twee modellen van de Stranger Things x Nike collectie komen morgen, 12 juli, uit via de Nike SNEAKRS app en vele andere Nike retailers. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Stranger Things X Nike Air Tailwind 'OG Collection'

CK1905-100 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Stranger things x Nike
Stranger things x Nike
Stranger things x Nike
images by Nike

Stranger Things X Nike Cortez 'OG Collection'

CK1907-600 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Stranger things x Nike
Stranger things x Nike
Stranger things x Nike
images by Nike