Skip to content
Newsfeed

Steeds meer Nike Dunk High’s verschijnen met een ‘Acid Wash’ thema

14 juli 2021 14:00
Steeds meer Nike Dunk High’s verschijnen met een ‘Acid Wash’ thema

In juni en in juli verschenen er beelden van twee Nike Dunk High’s met een ‘Acid Wash’ thema op het bovenwerk. De sneakers krijgen hierdoor een vintage uitstraling. Ondertussen is er een derde Dunk High met hetzelfde thema opgedoken. Het lijkt een pack te worden met deze drie Dunk’s.

Nike Dunk High ‘Yellow Acid Wash’ | DD9404-001

De ‘Yellow Acid Wash’ heeft een geel met zwart kleurenschema. Dit kleurenschema lijkt op de OG Nike Dunk High ‘Iowa’ colorway uit 1985.

De basis van het bovenwerk is zwart. Oorspronkelijk zouden er gele overlays op zitten, maar deze zijn nu gecombineerd met zwart en geel. Hierdoor krijgt de sneaker het gebleekte effect. De Swoosh is in tact gebleven en is helemaal in het geel.

De zool is vergeeld. Hierdoor krijgt de sneaker een vintage uitstraling. Bekijk de afbeeldingen van deze colorway hieronder.

nike dunk high yellow acid wash
dunk high
nike dunk high yellow acid wash
dunk high

Nike Dunk High ‘Black Acid Wash’ | DD9404-700

De ‘Black Acid Wash’ heeft zwart met witte overlays. Net als bij de colorway hierboven is de Swoosh wel in één kleur. Bij dit paartje is deze in het zwart, net als de veters en de voering van de sneaker.

De basis van het bovenwerk is een crème kleur. Deze kleur komt ook terug op de tong van de schoen. De middenzool is vergeeld voor de vintage uitstraling. De buitenzool is wel een andere kleur, namelijk grijs. Bekijk de beelden van deze colorway hieronder.

nike dunk high black acid wash
dunk high
nike dunk high black acid wash
dunk high

Nike Dunk High ‘Red Acid Wash’ | DD9404-600

De ‘Red Acid Wash’ lijkt op de ‘Varsity Red’ colorway. De basis van het bovenwerk is grijs. De overlays zijn rood met zwart. De Swoosh is helemaal in het rood.

Net als de sneakers hierboven is de middenzool van deze rode colorway ook vergeeld. De buitenzool is in het rood.

Bij alle paartjes van dit pack krijg je extra veters. In dit geval krijg je grijze en rode veters om af te wisselen. Bekijk de afbeeldingen van deze sneaker hieronder.

nike dunk high red acid wash
dunk high
All images by @teddyssole

De releasedatum van dit Nike Dunk High ‘Acid Wash’ pack is nog niet bekend. Volgens de geruchten kunnen we deze sneakers dit jaar nog op de Nike website verwachten. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.