Skip to content
Upcoming

Steal of the Day; Air Max III (90) ‘Laser Blue’

14 september 2020 12:00
Steal of the Day; Air Max III (90) ‘Laser Blue’

Wij van Sneakerjagers zijn weer wezen jagen op een heerlijke steals. Vandaag hebben wij een toppertje voor jullie. De steal of the Day is vandaag de Nike Air Max III (90) ‘Laser Blue’. Bij Afew kan je deze klassieker namelijk scoren voor maar €99,95 in plaats van 149,95.

Check de knop hieronder op de Nike Air Max III (90) ‘Laser Blue’ de checken!

Air Max III

De ‘Laser Blue’ colorway van de Air Max III is een OG colorway van het geliefde model dat voor het eerst in 1990 uit kwam. De naam Air Max III komt van het fijt dat dit model, ookwel de Air Max 90, het derde Air Max model was van Nike. Door de jaren heen veranderde de naam van Air Max III naar Air Max 90.

Om de originele shape en colorway van het model te eren heeft Nike de naam Air Max III terug gebracht. De sneaker is natuurlijk kenmerkend om zijn heerlijke materialen, kleuren en originele shape. De ‘Laser Blue’ kleur zien we op een aantal aspecten van de sneaker. Kijk bijvoorbeeld naar de window rondom de Air unit, hak en details bij de veters. Voor de rest zien we wit mesh, een zilveren Swoosh en een zwarte mudguard.

Steal of the Day

Steal of the Day

Deze Air Max III (90) ‘Laser Blue’ kan je dus bij Afew scoren voor maar €99,95. Hiervoor is geen code nodig en is de korting al automatisch toegepast op de sneaker.

Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.