Skip to content
Upcoming

Start het WK met de Off-White X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

5 juni 2018 11:31
Start het WK met de Off-White X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Waar normaal één keer in de twee jaar het voetbal seizoen verlengd wordt door een internationaal toernooi is het dit jaar voor Nederland anders. Helaas nemen wij dit jaar geen deel aan het wereldkampioenschap. Wel brengt Nike samen met Vigil Abloh een Off-White X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit collab uit.

In de oorspronkelijke The Ten collectie zat al een witte Zoom Fly. Voor de nieuwste collab zijn ze nog een stukje verder gegaan en is er gewerkt met een Zoom Fly Mercurial Flyknit. Het model bestaat voornamelijk uit twee onderdelen namelijk een Zoom Fly zool en een Mercurial Flyknit upper. Er zullen twee colorways uit gaan komen namelijk een zwarte en een oranje colorway. De zwarte sneaker heeft een zwarte upper en zool. Op zijkant zit een Swoosh en een grote witte cirkel, op de hiel zit ook een circel die neon-groen gekleurd is. De oranje sneaker heeft de zelfde details alleen heeft een witte zool met oranje upper.

Opvallend bij deze samenwerking is het ontbreken van een aantal herkenbare details die wel op andere Off-White collabs zaten. Zo mist het oranje labeltje en zit er geen rode tag aan. Wel staat de Off-White stempel aan de binnenkant van de sneakers.

De release staat gepland op de eerste dag van het wereldkampioenschap namelijk 14 juni. Houd voor updates over de release Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten. Check hier onder snel de foto’s!


OFF WHITE X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit ‘Black’

Releasedatum: 14 juni
Prijs: Verwacht €200,-
Colorway: Black/Volt-White
Stylecode: AO2115-001
Storelist: Klik hier >>


OFF WHITE X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit ‘Orange’

Releasedatum: 14 juni 2018
Prijs: Verwacht €200,-
Colorway: Total Orange/White-Volt
Stylecode: AO2115-800
Storelist: Klik hier >>

Images: GC911