Skip to content
Upcoming

Solebox x atmos x ASICS GEL-Lyte III release info

2 oktober 2018 15:01
Solebox x atmos x ASICS GEL-Lyte III release info

Solebox viert hun 10-jarige bestaan van de eerste Asics x Solebox sneaker! Dit vieren ze door in samenwerking te gaan met het Japanse merk en retailer Atmos en uiteraard Asics. Het model wat wordt gebruikt bij deze samenwerking is de Gel-Lyte III. De nieuwe Gel-Lyte III moet een eerbetoon geven aan samenwerkingen uit het verleden. Dankzij de verschillende stijlen van de merken Atmox, Solebox en Asics krijgt de sneaker een nieuwe look.

Het bovenwerk krijgt een opvallende snow tiger-camo patroon. Op de hiel zijn paarse details terug te vinden, dit met een knipoog naar de Solebox x ASICS “The Sun” collab in 2008. Elke sneaker wordt gereleased in een speciale editie box. Naast de sneaker wordt ook een urban camo trainingspak en een speciale 400%, 100% Bearbrick set gereleased. De sneakers, kleding en accessoires worden op 13 oktober gereleased op de website van Solebox en in de vijf winkels van Solebox.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Solebox x atmos x ASICS GEL-Lyte III

Releasedatum: 13/10/2018
Prijs:
€170,00 (maximaal €200)