Skip to content
Events

Social Status X Air Jordan 6 RELEASE: donderdag 21 februari

20 februari 2019 15:13
Social Status X Air Jordan 6 RELEASE: donderdag 21 februari

Het is eindelijk zo ver. De Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’. Hier hebben veel sneakerfans op gewacht. Op 14 februari werd deze premium editie al gereleased bij Social Status tijdens het NBA All-Star Weekend. De grotere release van deze populaire sneaker is op donderdag 21 februari bij Nike.

Sinds het begin is de Jordan 6 altijd een van Jumpman’s meest iconische sneakers geweest. De Social Status x Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’ laat precies zien wat deze sneaker zo bijzonder maakt. Deze premium editie heeft een ingetogen kleur in vergelijking met de andere modellen. Toch heeft deze sneaker enkele klassieke kenmerken van het Jordan Brand in zich. Dit is gecombineerd met een opvallend ontwerp. Zo is er gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals ponyhaar. De sneaker is geïnspireerd door Michael Jordan zijn succes. De Air Jordan 6 was ook de sneaker waarin Michael Jordan in 1991 zijn eerste NBA-kampioenschap won.

Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’

Deze Air Jordan 6 is voorzien van een zwarte onderlaag met slangenhuid over de bovenkant. Het opmerkelijke detail van de sneaker is dat er gebruik is gemaakt van slangenprint en koeienhuid. Dit is aangebracht op de hiel, de zijkant en aan de voorkant van de sneaker. Het Jumpman-logo is te zien op de tong van de sneaker. Michael Jordan is ook de inspiratie van de sneaker. Hij werd ook wel de “Black Cat” genoemd. Daarom is de sneaker ontworpen met twee kleuren: zwart en concord. De Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’ haalt zijn inspiratie uit de locatie van het evenement. Dit is te zien aan de kleur details op de sneaker. Concord-accenten zorgen voor een mooi contrast op de Jumpman-tong, het lipje van de hiel en wat accenten op de midsole.

De Social Status X Air Jordan 6 NRG ‘PONY HAIR’ is op 14 februari al gereleased bij Social Status zelf tijdens het NBA All-star Weekend. De volgende grote release zal plaatsvinden op donderdag 21 februari bij Nike en zal €190 gaan kosten. Blijf op de hoogte via de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Social Status X Air Jordan 6 NRG 'Pony Hair'

AR2257-005 · Prijs vanaf €225,-

Naar alle aanbieders
Images: Sneakerjagers
The Turnover