Skip to content
Upcoming

SNIPES kijkt uit naar de nieuwe Space Jam film en heeft blauwe basketballen verspreid ⛹️‍♂️

30 juni 2021 19:00
SNIPES kijkt uit naar de nieuwe Space Jam film en heeft blauwe basketballen verspreid ⛹️‍♂️

SNIPES is een officiële partner van de aankomende ‘Space Jam: A New Legacy‘ film. Om deze reden heeft de keten grote blauwe basketballen verspreid over vijf Europese steden.

Space Jam: A New Legacy

‘Space Jam: A New Legacy’ is het vervolg op de originele ‘Space Jam’ die in 1996 uitkwam. In de originele film speelde Michael Jordan de hoofdrol als zichzelf. Rond deze tijd was hij al een succesvolle basketballer. Hij kwam samen in een basketbalteam met de Looney Tunes om de Nerdlucks te verslaan. De Looney Tunes figuren hoefden dan niet naar een andere planeet toe. De film was een combinatie tussen animatie en live action.

Na het succes met Michael Jordan in de hoofdrol was er al na een jaar speculaties over een vervolg. Het heeft even mogen duren, maar het tweede deel komt deze zomer echt uit. Na 25 jaar zien we LeBron James samen met de Looney Tunes op het witte doek verschijnen. Zij gaan een wild avontuur aan in ‘Space Jam: A New Legacy’. King James’ zoon, Dom, verdwijnt naar een andere wereld en wordt gevangen genomen. Om Dom terug te krijgen moet LeBron een basketbalwedstrijd winnen tegen de Goon Squad. Samen met Bugs Bunny stelt hij een team, de Tunes Squad.

‘Space Jam: A New Legacy’ komt op woensdag 14 juli uit in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer van de film hieronder.

SNIPES’ blauwe basketballen

Om de release van deze nieuwe film te vieren heeft de bekende streetwear en sneaker keten SNIPES grote blauwe basketballen verspreid over vijf grote steden. De ballen zijn te vinden in Berlijn, Keulen, Parijs, Milaan en Barcelona vanaf 25 juni tot en met 27 juli. De grootste basketbal is drie meter hoog.

Op de grote basketballen zit een felblauwe kleur. Ook staan er logo’s op van zowel SNIPES als de nieuwe Space Jam film. Met deze campagne willen ze aandacht voor de release krijgen en mensen laten weten dat de film er snel aan komt.

Snipes & Warner Bros
Snipes & Space Jam
Snipes & Space Jam
Snipes Blue basketballs

Naast de blauwe basketballen campagne van SNIPES heeft Warner Bros nog meer in petto met deze samenwerking. We kunnen een campagne verwachten met bekende influencers, een collectie tussen Snipes en de nieuwe basketbal film en nog meer evenementen.

Space Jam samenwerkingen

Al eerder deze maand zagen we dat er een hoop samenwerkingen tussen sportmerken en Warner Bros om de hoek stonden. Eén van de bekendste is de Nike en Converse samenwerking. Zij brengen elf paar sneakers uit voor jong en oud. Naast deze sneakers brengen ze ook nog merchandise uit.

Nike en SNIPES zijn niet de enige die enthousiast zijn voor deze film. Tommy Jeans draagt ook zijn steentje bij. Hilfiger’s subbrand brengt voornamelijk kleding uit met de Looney Tunes figuren er op. Zo hebben ze veel denim producten, maar toch ook een aantal sneakers en accessoires. Op al deze producten zijn de animatie figuren te vinden.


Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram, download de Sneakerjagers app en houd onze blogs dagelijks in de gaten. Zo mis je nooit een nieuwtje!