Skip to content
Upcoming

Sneakersnstuff brengt een nieuwe Nike Capsule collectie uit

28 januari 2019 15:49
Sneakersnstuff brengt een nieuwe Nike Capsule collectie uit

Sneakersnstuff, een van de grootste en meest gewaardeerde sneaker retailers. Met verschillende winkels over de hele wereld vergeten ze niet waar ze vandaan komen. De recente uitgebrachte collectie staat dan ook in het tegen van Marcus Frykfeldt. Iemand die veel heeft betekend voor de Zweedse sneakerstore.

Markus Frykfeldt a.k.a. Fryken, wie is dat? Niet iemand die op de voorgrond staat en erg bekend is. Maar achter de schermen heeft hij veel betekend voor Sneakersnstuff, zo hielp hij de store aan een Nike account. Nu hij 30 jaar werkzaam is bij Nike Zweden word hij in het zonnetje gezet en op de voorgrond.

De foto vanuit het Sneakersnstuff archief.

Bij Sneakersnstuff kwam men uit bij een foto van Fryken en ze besloten de collectie te houden in de jaren ’80 en ’90 style. Het jasje, de polo, de trui en het T-shirt zijn dan ook gekopieerd en hebben nu de SNS branding in plaats van de Nike branding.

Maar natuurlijk komt er ook een sneaker in de collectie. Er is dan ook een Air Force 1 ontworpen. De sneaker heeft verschillende materialen zoals struisvogel leer, suede en leer. Op de sneakers zitten dan ook veel details zoals de jaargetallen 1988- 2018 en een Nike Swoosh op de tong. Heel spijtig is alleen dat het hier om een Friends & Family release gaat, wat betekend dat die niet in de verkoop zal gaan. Maar de kleding lijn is wel verkrijgbaar bij Sneakersnstuff.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Sneakersnstuff X Nike Air Force 1 ‘Fryken’


Sneakersnstuff Hoody ‘Fryken’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €79,-
Je shopt hem hier>>


Sneakersnstuff Shirt ‘Fryken’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €35,-
Je shopt hem hier>>


Sneakersnstuff Jacket ‘Fryken’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €149,-
Je shopt hem hier>>

Sneakersnstuff Long Sleeve ‘Fryken’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €55,-
Je shopt hem hier>>