Skip to content
Newsfeed

Sneakers Unboxed en StockX giftcard giveaway

11 mei 2022 12:00
Sneakers Unboxed en StockX giftcard giveaway

Van 5 mei tot en met 16 oktober 2022 kun je in het Design Museum Den Bosch de expositie Sneakers Unboxed bezichtigen. Namen als Patta, Parra en Off-White komen voorbij, maar ook Peterson Stoop en Hagel worden geëxposeerd. In samenwerking met StockX en het Design Museum geeft Sneakerjagers tickets en een giftcard weg.

Sneakers Unboxed in Design Museum Den Bosch

De Sneakers Unboxed expositie is naar Nederland gebracht. In 2020 was de tentoonstelling in Londen te zien en nu staan de sneakers in Den Bosch. Ook zijn er een hoop sneakers bijgekomen en bestaat de collectie uit zo’n 400 verschillende sneakers. Deze vertellen stuk voor stuk hun eigen verhaal.

Sneakers Unboxed Design Museum Den Bosch
Sneakers Unboxed Design Museum Den Bosch

Met de expositie vertelt het museum de geschiedenis van de sneakercultuur. De expositie bestaat uit vier delen: ‘Style’, ‘Tipping Point’, ‘Performance’ en ‘Duurzaamheid en Circulair Design’. Ook de invloed van Nederlandse bodem is goed terug te zien in de Sneakers Unboxed expositie. Zo is er een Patta altaar in het museum gezet en komen de werken van Peterson Stoop en Hagel naar voren.

Maan Leo, werkzaam bij Design Museum Den Bosch, vindt dat we als Nederlanders best trots mogen zijn op de invloed die we hebben op de sneaker community. “De gabbers komen naar voren, maar ook de mannen van Patta en de werken van Piet Parra”, vertelt ze in een interview met Sneakerjagers.

De expositie is in samenwerking met Design Museum London en StockX opgericht. Voor de tentoonstelling mag Sneakerjagers 5 x 2 tickets weggeven. Ook maakt één van deze winnaars kans op een StockX giftcard ter waarde van €300. Om kans te maken op deze prijs, moet je het volgende doen.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je de socials van Sneakerjagers volgen. Voor de vrouwen gaat het hier om de accounts @sneakerjagers_wmns en @outfitsbysneakerjagers. Voor de mannen gaat het hier om de accounts @sneakerjagers en @outfitsbysneakerjagers. Tag onder de foto met wie jij naar het museum wilt gaan en that’s it!

De winactie loopt tot en met zondag 15 mei en de winnaar wordt maandag 16 mei 2022 bekend gemaakt via de Instagram van Sneakerjagers.