Skip to content
Events

Sneakerness Parijs: Een Sneakerjagers recap

27 september 2018 13:08
Sneakerness Parijs: Een Sneakerjagers recap

Anderhalve week geleden was de Sneakerjagers crew aanwezig bij Sneakerness Parijs! Op 15 en 16 september 2018 liepen duizenden sneakerheads door de beurs heen wat plaats vond in het hartje van Parijs, het culturele centrum van mode en design. We hebben tijdens het event shots geschoten en er een recap van gemaakt, deze check je in de video hieronder.

Sneakerness Parijs is niet het enige evenement van deze nazomer. Zo komen er nog een hoop interessante evenementen aan. Zoals dit weekend Sneakerness Warschau (29 & 30 sept) en volgend weekend Sneakerness Milaan (6 & 7 oktober) waar wij ook aanwezig zullen zijn. Vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal, want we gaan dit najaar nog veel andere events af!

Naast Sneakerness zijn er nog een hoop andere sneaker events, zoals Deadstock Sneakermarket 27 oktober in Nijmegen. Een top 5 sneakerevenementen van de nazomer check je hier.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.