Skip to content
Newsfeed

Sneakerness keert terug naar Amsterdam in 2022

28 februari 2022 17:08
Sneakerness keert terug naar Amsterdam in 2022

Sneakerness keert dit jaar, 2022, opnieuw terug naar Amsterdam. Het grootste sneaker evenement van Europa zal plaatsvinden in de Kromhouthal in Amsterdam op zaterdag 4 en zondag 5 juni. De tickets zijn al in de verkoop.

Sneakerness is de grootste sneaker conventie van Europa. Hier vind je de meest exclusieve sneakers. Verschillende verkopers zullen een stand hebben waar zij hun exclusieve kicks verkopen. De paartjes alleen bewonderen is ook geen probleem. Tijdens Sneakerness Amsterdam in 2021 werd de Patta x Nike Air Max 1 ‘Monarch’ voor het eerst gespot bij mede-oprichter van Patta, Edson Sabajo.

Tijdens het evenement hoef je niet alleen maar naar verschillende kicks te kijken, maar kan je ook luisteren naar mensen uit de sneaker community. Er zullen verschillende panel talks worden georganiseerd waar bekende en minder bekende personen zullen spreken. Tijdens de laatste editie in Rotterdam waren onze eigen Tim & Tom te gast en gaven de Grote Tim & Tom Sneaker Show live.

Ook het team van Sneakerness weet dat de sneaker community erg divers is. Tijdens het evenement zullen er dan ook verschillende activiteiten te doen zijn. Zo is er voor ieder wat wils en zal je je absoluut niet vervelen.

Sneakerness Amsterdam zal plaatsvinden in de Kromhouthal op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022. De tickets zijn al verkrijgbaar.

Sneakerness 2021 Amsterdam
Sneakerness 2021 Amsterdam
Sneakerness 2021 Amsterdam
Sneakerness 2021 Amsterdam
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date