Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers viert een Happy Earth Week

22 april 2022 12:00
Sneakerjagers viert een Happy Earth Week

Happy Earth Day 2022! Vandaag, April 22, staat in het teken van onze mooie blauwe planeet die zo ijverig om ons heen draait. Om onze aarde te vieren, en om jij een beetje dichter bij het onderwerp van duurzaamheid in de sneaker scene te brengen, vieren wij bij Sneakerjagers een Happy Earth Week met een speciale campagne.

Van 22 april tot 29 april 2022 zullen we duurzaamheid in de sneaker wereld thematiseren met diverse berichten, podcasts en meer, waarin we het onderwerp in detail bespreken zodat je betrokken en ook geïnformeerd kunt raken. Jij kunt ook diepgaande interviews verwachten met Studio Hagel en SNKRS ‘N’ HOUSEPLANTS.

Wij zien de week als een stimulans om mensen aan te moedigen duurzame keuzes te maken, ook bij de aankoop van sneakers. In ruil daarvoor willen wij ook iets terugdoen voor jij:

Als je tussen 22 en 29 april 2022 een sneaker koopt op onze Happy Earth Week-site, kun je een kopie van je aankoopbewijs sturen naar [email protected] en doe je automatisch mee aan de prijstrekking. We zullen het aankoopbedrag terugbetalen aan 10 personen. De trekking zal plaatsvinden op 29 april 2022 en de winnaars zullen kort daarna bericht ontvangen.

Een ander hoogtepunt van Happy Earth Week is de lancering van een nieuwe podcast, gepresenteerd door WEAR-oprichters Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen en gehost door Sneakerjagers. Meer info volgt binnenkort in ons sneakernNieuwsstay tuned.

Vier de Happy Earth Week met ons en krijg een idee van duurzaamheid in de sneakerwereld. We hebben maar deze ene planeet!