Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store Visit: Rap City

5 november 2018 11:06
Sneakerjagers Store Visit: Rap City

Rap City, een van de weinige sneakerstores in Hongarije die zich focust op een specifieke onderwerp: Basketbal. De winkel is opgericht in 2004 maar is tegenwoordig een stuk anders dan voorheen. Bij de oprichting van Rap City wilde oprichter Dániel het concept van een winkel naar een nieuw niveau brengen. Zo opende hij een pop-up store waar mensen online sneakers konden kopen, zonder een fysieke voorraad. Bij de sneakerheads sloeg dit direct aan maar het brede publiek vond dit nog lastig.

De winkel transformeerde daarom langzaam in een echte sneaker winkel met de focus op Basketlbal. De werknemers van Rap City zijn basketballer of een liefhebber ervan waardoor deze liefde snel geuit werd naar basketbal sneakers. Zo is er in de winkel een enorm breed assortiment Baksetbal sneakers, van Jordans tot adidas basketbal, het is er allemaal. Naast de sneakers zijn er ook nog talloze basketbal jerseys en accessoires.

Tijdens ons bezoek aan Rap City hebben we de winkel onder de loop genomen en wat toffe beelden geschoten. Check een sfeerimpressie van de winkel daarom hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.