Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store visit: Par5 Milaan

10 oktober 2018 14:41
Sneakerjagers Store visit: Par5 Milaan

Par5 is een sneakerstore die zijn deuren voor het eerst opende in 2003, in het hartje van Milaan. Dankzij jaren ervaring en een gigantische passie voor sneakers heeft de winkel een gevarieerd aanbod aan sneakers. Het personeel, wat net zo gepassioneerd over sneakers is als de eigenaren, zijn van alle markten thuis en helpen hun klanten zo zorgvuldig mogelijk.

Als buitenstaander oogt de winkel in het begin wat apart maar als je de geschiedenis van de winkel induikt blijkt dat deze erg rijk is. Ruim 15 jaar geleden bezitten de vorige pandeigenaar een golfwinkel. De stijl en sfeer van deze winkel bevielen de nieuwe eigenaren zo goed dat ze besloten bij de overname van het pand sommige golfdetails te behouden. Zo werd de naam van de winkel Par5 en werden de muurschilderingen en kunstgras details bewaard en gebruikt als displays. Deze details zijn op de dag van vandaag nog steeds in de winkel aanwezig.

Icoon in de Italiaanse sneakercultuur

Door de jaren heen is Par5 uitgegroeid tot een icoon onder de Italiaanse sneakerheads. Dit is voornamelijk te danken aan het zorgvuldig geselecteerde aanbod. Van Italiaanse klassiekers tot de Air Jordan 1, van de adidas Gazelle tot exclusieve Converse Chuck Taylors, in Par5 kan alles gevonden worden. De winkel is naast zijn unieke aanbod ook bekend van zijn liefde voor vintage en Marvel. De eigenaren zijn grote vintage sneaker, sportkleding en Marvel fanaten. Dit is terug te zien aan de merken die hangen in de winkel maar vooral aan de vintage sneaker displays en de gigantishce Spiderman die hangt aan het plafond.

Naast alle sneakers en streetwear zijn er hier en daar ook leuke accessoires te vinden. Op het display gedeelte van de winkel zien we meerdere bearbricks staan en og vintage sneakers, zoals de Reebok Pump.

Par5 is een sneakerwinkel van sneakerliefhebbers voor sneakerliefhebbers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.