Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store Visit: Footshop Budapest

3 december 2018 14:26
Sneakerjagers Store Visit: Footshop Budapest

Een kleine maand geleden was onze Sneakerjagers crew in de bruisende hoofdstad van Hongaraije, Budapest. Tijdens onze trip hebben we verschillende winkels bezocht maar eentje schoot er toch wel echt uit: Footshop.

Budapest staat niet echt bekend om zijn sneaker cultuur maar het is er toch echt. De stad kent een kleine groep mensen die allemaal dezelfde passie en liefde voor sneakers delen. Aangezien er niet veel plekken zijn om samen te komen merkte we dat deze groep puristen zich verzamelend in en rondom de Footshop winkel.

Bij binnenkomst merkte we direct dat er een super relaxte sfeer hing in de winkel. Het personeel, wat veel kennis had over de producten, kwam super vriendelijk over. De klanten, die eigenlijk allemaal bevriend zijn met elkaar en met het personeel zorgde gezamenlijk voor de chille vibe in de winkel.

De winkel zelf is gigantisch en heeft naast sneakers ook een fantastische selectie aan streetwear. Naast streetwear en sneakers is er in de winkel ook een ruimte ingericht als expositie. Maandelijks kunnen lokale en globale kunstenaars zichzelf exposeren om zo meer bekendheid te genereren.

Footshop heeft ervoor gezorgd dat de sneaker community in Budapest weer ergens heen kan en dat de kennis van de OG sneakerheads overgedragen kan worden op de nieuwe generatie. Voor een sfeer impressie hebben we speciaal voor jullie een video gemaakt:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.