Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store visit: Dropout Milaan

12 oktober 2018 13:15
Sneakerjagers Store visit: Dropout Milaan

Nog geen maand geleden, op 19 september 2018 gebeurde er wat bijzonders in de mode hoofdstad van de wereld. De deuren van de eerste consignment store van Milaan opende namelijk zijn deuren in het hartje van de stad. De Sneakerjagers Crew ging op bezoek bij Dropout om een kijkje te kijken in hun nieuwe winkel!

dropout

Het ontstaan van dropout

Deze winkel gaat onder de naam Dropout en is ontstaan uit een passie voor sneakers en twee vrienden die hun resell business groots wilde gaan aanpakken. De relatief nieuwe winkel is een paar maanden geleden bedacht door een groep vrienden die een passie hebben voor streetwear en sneakers. Ze besloten om hun passie voor sneakers en streetwear om te gooien tot hun beroep. Samen met wat partners besloten ze een winkel te openen waar exclusieve sneakers en streetwear gereselld wordt. Naast de winkel hebben ze ook een online platform waar klanten hun eigen sneakers of streetwear kunnen verkopen.

dropout

De laatste jaren is de streetwear markt gigantisch door het dak geschoten. Door de groei van de populariteit groeide de prijzen ook mee en kon er snel veel geld verdiend worden. De eigenaren van Dropout merkte deze groei op en zijn hier direct op gesprongen, waardoor ze in een korte tijd snel veel geld konden verdienen.

dropout

Dropout, de plek waar je terecht kunt voor alle sneaker én streetwear hype.

Naast het consignment en resell gedeelte biedt de winkel ook een eigen merk assortiment aan. Naast kleding heeft de winkel ook allerlei signature accessoires. De eigenaren van dropout geloven enorm in hun eigen merk en hopen dat het op een gegeven moment op zichzelf kan staan. De winkel bied niet alleen een plek voor kleding en sneakers. Zo willen de eigenaren dat de winkel ook gebruikt wordt als ontmoetingsplek. Mede sneakerheads en streetwear liefhebbers kunnen relaxten bij de winkel en praten over hun hobby.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.