Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers Recap: Deadstock Sneakermarket

15 november 2018 16:34
Sneakerjagers Recap: Deadstock Sneakermarket

Het zuiden van Nederland was in rep en roer. Op 27 oktober 2018 was namelijk het eerste sneakerevenement buiten de randstad! Samen met een aantal partners heeft Premium Supply Store en 24/7 store Deadstock Sneaker Market georganiseerd. Het evenement vond plaats in de oude Vasim fabriek langs de waal, een super toffe/industriële locatie in Nijmegen.

Het evenement begon om 12:00 op een zaterdagmiddag. Met genoeg parkeerruimte waren alle bezoekers snel ter plaatse. In combinatie met de goede parkeergelegenheid en de snelle toelating van de bezoekers zorgde voor een relaxte sfeer bij binnenkomst.

Deadstock Sneakermarket

Tijdens het evenement waren talloze private sellers te vinden met o.a. Jordan’s, Yeezy’s en de Nederlandse favoriet: Air Maxjes. Er waren niet alleen sneakers aanwezig op het evenement. Zo waren er ook een hoop stands met exclusieve of vintage streetwear. In het begin was zelfs een Vintage Kleding bus vol hidden gems. Premium en 24/7 store hosten zelf ook nog een exclusieve sample sale.

Deadstock Sneakermarket

Door de relaxte binnenkomst was de sfeer eigenlijk direct goed. Liefhebbers uit de scene konden gezellig een praatje maken en ondertussen jagen op hun grails. Door de relaxte sfeer en de unieke items die aangeboden werden verliep het evenement erg soepel. We kunnen spreken van een zeer geslaagde editie maar er rust ons nog wel één vraag: Wanneer is de volgende editie!?

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.