Skip to content
Watch

Sneakerjagers Radio Recording ELVILIA.

15 januari 2021 18:38
Sneakerjagers Radio Recording ELVILIA.

Sneakerjagers Radio is Back! We gaan het weekend weer goed beginnen met twee van onze Recordings in samenwerking met La Cassette. Met een goede mix van Old school en harde UK Grime is ELVILIA. de man om het weekend mee in te gaan!

ELVILIA

Naast resident DJ van La Cassette was ELVILIA. ook te zien op WooHah! en in voorprogramma’s bij TivoliVredenburg. In deze set brengt Quincy weer een mix van de beste Old school tunes en UK Grime. Deze UK Grime invloeden zijn ook te zien op de background van deze heerlijk set. Get schooled! Vergeet ELVILIA. niet te checken op zijn kanalen.

[vc_raw_html]JTNDdmlkZW8lMjBjb250cm9scyUzRSUzQ3NvdXJjZSUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGc3RhdGljLnNuZWFrZXJqYWdlcnMuY29tJTJGc2otcmFkaW8lMkZFTFZJTElBLm1wNCUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ2aWRlbyUyRm1wNCUyMiUzRSUzQyUyRnZpZGVvJTNF[/vc_raw_html]

ELVILIA

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek en meer door de ogen en oren van Sneakerjagers. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken delen met jullie. Enjoy!