Skip to content
Events

Sneakerjagers on Tour: Sneakerness Milaan

18 oktober 2018 14:02
Sneakerjagers on Tour: Sneakerness Milaan

Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober was de Italiaanse stad Milaan overspoeld met Sneakerheads. De reden? Sneakerness Milaan. Sneakerjagers heeft ook even een kijkje genomen op het evenement.

Sneakerness Milaan werd georganiseerd in het Fabbrica Orobia, een oude fabriek in het hartje van Milaan. Op de dagen zelf en die er omheen was het duidelijk zichtbaar dat er een sneakerevenement in de stad was. Door heel de stad verschenen sneakerheads op de meest exclusieve sneakers die er zijn.

Deze vibe zette zich goed voort op het evenement zelf. Het publiek kon terecht voor alles op het gebied van sneakers. Van muziek tot streetwear, alles in combinatie met sneakers was aanwezig.

Naast sneakers, streetwear en kunst waren er ook nog allerlei activiteiten aanwezig tijdens het evenement. Zo was er een urban tennistoernooi, een voetbal skill contest en verschillende raffles. Al met al een toffe Italiaanse vibe, vol sneakers, goed eten, leuke activiteiten en de hipste streetwear.

Dit weekend zijn we aanwezig bij Kicks R Good Budapest op 20 oktober. Volg je ons ook?

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.