Skip to content
Upcoming

Sneaker Sale Guide, dé plek om jouw sneakers te scoren met kortingen!

13 mei 2019 09:36
Sneaker Sale Guide, dé plek om jouw sneakers te scoren met kortingen!

Bij veel shops is de Mid Season Sale al in volle gang. Dit is natuurlijk de perfecte tijd om een paar nieuwe sneakers te scoren voor een mooi prijsje. Ondanks dat het natuurlijk fijn is dat je bij veel verschillende shops korting krijgt, wordt het grote aanbod wel wat onoverzichtelijk. Daar hebben wij van Sneakerjagers iets op gevonden. Om jullie een perfect overzicht te geven van alle sales hebben wij de Sneaker Sale Guide gecreëerd.

Kortingen, daar wordt iedereen toch blij van? Het wordt zelfs nog beter, want in onze Sale Guide kan jij nu namelijk de beste deals bekijken per shop. We hebben zoveel mogelijk informatie voor jou verzameld zodat jij zo snel mogelijk de mooiste afgeprijsde sneakers kan scoren. Denk hierbij aan hoeveel procent korting je per store kan krijgen, maar ook of hier een eventuele kortingscode voor nodig is en welke code dat dan is.

Elke shop die in de Sneaker Sale Guide te vinden is levert gegarandeerd op alle adressen in Nederland. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is het bezoeken van onze Sneaker Sale Guide, kiezen waar jij jouw nieuwe paar sneakers wil shoppen en vervolgens afrekenen. Vanaf nu ben je dus nooit meer eindeloos bezig met het zoeken naar verschillende kortingsacties en eventuele kortingscodes, want dat doen wij voor jou!