Skip to content
Upcoming

Slam Jam X Nike Blazer Vintage ’77

12 februari 2019 14:32
Slam Jam X Nike Blazer Vintage ’77

De Italiaanse biannual Pitti Uomon fashion week is vorige week van start gegaan. Dit wordt gevierd door de locale retailer ‘Slam Jam’ met een speciaal paar van de Nike Blazer Vintage 1977s met een ondersteboven Swoosh!

De sneaker komt met een clean kleuren combinatie van wit, grijs en zwart leer. Met de opvallende en omgekeerde lederen Swoosh aan de binnenkant van de schoen, houdt de sneaker zich wel aan het OG Swoosh design aan de buitenkant van de sneaker. Verder is de bovenkant van de heel gemaakt van wit leer met daarop geprint “class” en “1977” en op de bovenkant van de tongue vind je het originele Nike logo in het zwart met rood.

De release van deze sneaker zal op vrijdag 22 februari om 09:00 plaatsvinden en zal rond €110,-gaan kosten. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check de Releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Slam Jam X Nike Blazer Vintage '77

CD8233-100 · Prijs vanaf €451,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike