Skip to content
Newsfeed

Sky High Farm Workwear en Converse werken aan Chuck 70

24 juni 2022 12:15
Sky High Farm Workwear en Converse werken aan Chuck 70

Sky High Farm Workwear en Converse werken voor het eerst samen. SHFW is een merk, opgericht door Dover Street Market Paris, om de non-profit boerderij Sky High Farm te ondersteunen. De twee merken brengen samen een Chuck 70 uit.

Sky High Farm is een boerderij van dertig hectaren in New York’s Hudson Valley. Alle gewassen die de boerderij produceert worden gedoneerd aan gemeenschappen die het het meest nodig hebben.

De Chuck 70 heeft een bovenwerk gemaakt van canvas in het zwart. Sky High Farm’s herkenbare logo met een aardbei en een maan zit aan de buitenzijde van de enkel. Aan de binnenzijde heeft het herkenbare All Star logo een kleine makeover gekregen. De ster is lichtblauw en heeft een gezichtje gekregen. Om de cirkel heen staat de tekst ‘Feed Your Neighbor, Love Your Neighbor’.

Om de sneaker te promoten hebben beide merken samen een short film-serie gemaakt van zes delen. De video’s gaan over de missie van Sky High Farm en hoe zij naar onafhankelijkheid streven. Bekijk het eerste deel van de serie hieronder.

De Sky High Farm Workwear x Converse Chuck 70 zal op dinsdag 28 juni 2022 releasen bij Sky High Farm, Converse en Dover Street Market.

Sky High Farm Workwear x Converse
Sky High Farm Workwear x Converse
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date