Skip to content
Events

Size? viert Black Friday met hoge kortingen

25 november 2021 22:00
Size? viert Black Friday met hoge kortingen

Op 26 november 2021 is het Black Friday en dit viert Size? met hoge kortingen. De Black Friday deals zijn nu al te verkrijgen en hebben een hoop toffe items. Shop de beste deals voor de dames en heren en neem een kijkje naar onze favoriete picks.

Black Friday bij Size?

Op 26 november 2021 is het weer Black Friday en dat betekent dat een hoop shops met hoge kortingen komen, zo ook bij Size?. De dag komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. De dag staat bekend om zijn chaos voor de winkeldeuren waarbij mensen elkaar te lijf gaan voor een goede deal. Gelukkig kun je bij Size? je items ook online scoren.

Bij Size? shop je de beste sneakers, kleding items en accessoires. In de Black Friday sale zijn verschillende items voor mannen en vrouwen te verkrijgen. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal favoriete picks voor je geselecteerd.

Nike Lahar Low dames

Het eerste item uit onze favoriete picks, is de Nike Lahar Low. Dit opvallende paartje heeft een grove zwarte zool en heeft een lichtroze upper. Het bovenwerk is van suède en maakt de sneaker erg geschikt voor de winterdagen. Op het middenpaneel en de tong komt het Nike logo terug.

Nike Lahar Low
Nike Lahar Low
Nike Lahar Low

New Balance 574

De 574 van New Balance is een echte classic. Het paartje combineert de materialen mesh en suède en heeft op het middenpaneel het N-logo. Dit model combineert de kleuren lichtblauw, bruin en grijs. De middenzool kleurt wit en heeft off-white details.

New Balance 574
New Balance 574

Nike Air Max 90 dames

Deze witte Nike Air Max 90 heeft een vrolijke look. Over het gehele bovenwerk zijn polkadots te vinden in het lichtgrijs. Dit geeft de sneaker een leuke twist. Op de hieltab, Air Unit en tong maakt een lichtroze kleur zijn vertoning. Ook dit paartje is in de Size? Black Friday sale te vinden.

Nike Air Max 90 wit
Nike Air Max 90 wit
Nike Air Max 90 wit

adidas Originals Ozrah

Dit adidas paartje heeft een opvallende en een ietwat futuristische look. De Ozrah combineert de kleuren zwart met paars en heeft opvallende lijnen over het bovenwerk lopen. Op de tong is ‘Ozrah’ gedrukt, wat refereert naar het model.

adidas Originals Ozrah
adidas Originals Ozrah

Nike Air Huarache heren

De Air Huarache is een iconisch model bij Nike en is ontworpen door Tinker Hatfield. De sneaker heeft een sock-like feeling en combineert de kleuren paars, geel en wit. De bekende hiel strap kleurt zwart en heeft Nike erop gedrukt.

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

adidas Originals Munchen

De adidas Munchen heeft een retro look. De sneaker heeft een lage fit en heeft een suède upper. Het paartje kleurt zwart en heeft een bruine zool gekregen. Ook zijn er verschillende gouden accenten op de sneaker te vinden en staat ‘München’ op het middenpaneel gedrukt. Ook dit item is in de Black Friday sale bij Size? te verkrijgen.

adidas Originals Munchen
adidas Originals Munchen
adidas Originals Munchen

Reebok Classic Leather Vegan

De Reebok Classic heeft en retro look. Dit paartje is gemaakt van vegan leer en maakt het daardoor een erg duurzame sneaker. Het model combineert de kleuren wit met rood en heeft het Reebok logo op het middenpaneel. Ook komt het logo terug op de tong.

Reebok Classic Vegan Leather
Reebok Classic Vegan Leather

adidas x James Bond Ultraboost 20

Deze adidas Ultraboost 20 is in samenwerking met James Bond gemaakt. Ook dit jaar werd de filmreeks vervolgd met een nieuwe film ‘No Time To Die’. adidas reageerde op de film door een grijze Ultraboost 20 te creëren. De sneaker heeft een Boost-technologie in de zool, wat het een comfortabel paartje maakt.

James Bond x adidas Ultraboost 20

Nike Air Max 96 II OG

Een andere sneaker in onze favoriete picks, is de Nike Air Max 96 ll OG. Dit model heeft een opvallende look en combineert de kleuren rood en blauw. De upper is van mesh en de overlays zijn van leer. Op de hiel zijn sterretjes gedrukt en maakt het logo zijn vertoning.

Nike Air Max 96 II OG
Nike Air Max 96 II OG

Puma Suede Crepe

Het laatste paartje uit onze top picks, is deze PUMA Suede. Dit model is een echte classic en heeft een retro look. De sneaker heeft een bordeauxrode upper en is van suède. De middenzool kleurt bruin en op het model zijn gouden details te zien.

PUMA Suede Crepe
PUMA Suede Crepe

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Size? Black Friday deals. Mocht je liever zelf door de sale heen scrollen, klik dan op de knop hieronder.