Skip to content
Upcoming

size? komt met 30 verschillende sneaker samenwerkingen voor de wintercollectie

11 augustus 2021 19:00
size? komt met 30 verschillende sneaker samenwerkingen voor de wintercollectie

size? heeft een lijst met dertig verschillende sneakers klaar staan voor hun wintercollectie. Deze sneakers zijn ontworpen in samenwerking met adidas, Nike, New Balance, Reebok, Vans en Puma. Deze dertig sneakers zullen over de span van de komende zes maanden releasen.

adidas heeft een leidende rol in de collectie van size? met vijftien paartjes, terwijl Nike en New Balance per merk één model hebben ontworpen voor deze collectie.

Eerder in juni leek het er op dat er een size? x New Balance 57/40 zou uitkomen. Helaas was dit niet het geval. size? heeft nu zelf bevestigd dat dit model in de lijst van de wintercollectie zit. Eerder in augustus zagen we ook beelden verschijnen van een size? x Nike Dunk Low. Ook dit paartje kunnen we de komende zes maanden verwachten.

size? wintercollectie

size? x Nike Dunk Low

size? x Nike Dunk Low

Deze Nike Dunk Low heeft een vrij neutraal bovenwerk. De Swoosh en heeltab springen er echt uit door het gebruik van blauw en groen op een bruine basis.

size? x New Balance 57/40

New Balance 57/40

Dit New Balance model is wat ruiger en heeft ook ruigere materialen. Grof suède en grof mesh bekleden het bovenwerk van deze sneaker in grijze en zwarte tinten.

size? x Vans Authentic

size? x Vans Authentic
Vans Authentic

In de wintercollectie van size? zitten twee paartjes van de Vans Authentic. Het bovenwerk lijkt één groot borduurwerk met verschillende patronen op de verschillende colorways.

size? x Puma Palermo

size? x Puma Palermo
Puma Palermo
size? x Puma Palermo

In de komende zes maanden zal size? drie verschillende kleurenschema’s van de Puma Palermo uitbrengen. Dit model gebruikt opvallendere kleuren zoals blauw, roze en groen. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer.

size? x Puma Tramp

Puma Tramp

Naast de Palermo zal de Puma Tramp ook uitkomen met een bruin suède bovenwerk en een oranje-achtig logo. Deze colorway is perfect voor de herfst.

size? x Reebok Club C

Reebok Club C
Reebok Club C
size? x Reebok Club C
size? x Reebok Club C

In de wintercollectie van size? zitten een aantal verschillende Reebok Club C‘s. De onderste twee hebben een andere take op het klassieke silhouet. De zwarte sneaker heeft een ruige zool en het andere paartje is klaar voor een outdoor avontuur.

size? x Reebok Zig Kinetica 2

size? x Reebok Zig Kinetica 2

Voor het slechte weer in de herfst en in de winter zit er een Reebok Zig Kinetica 2 in de collectie. Dit model is klaargestoomd voor sneeuw- en regenbuien.

size? x Reebok Beatnik

Reebok Beatnik

Een model dat misschien niet gemaakt is voor de winter, maar wel fijn is als pantoffel is de Reebok Beatnik. Een zachte zool en een zacht bovenwerk zorgt voor comfort.

size? x adidas Trimm Star

size? x adidas Trimm Star
size? x adidas Trimm Star
adidas Trimm Star
adidas Trimm Star

adidas en size? brengen 15 paartjes uit samen, waaronder vier Trimm Stars. Dit is een simpel model dat uniek wordt door de colorways die worden gebruikt. Het bovenwerk bestaat uit leer en suède.

size? x adidas New York

adidas Hemp

size? en adidas gaan op de duurzame tour met het New York model van hennep. Het bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen, hennep en kurk. Een goede stap naar het doel van adidas om een toekomst zonder plastic afval tegemoet te komen.

size? x adidas Gazelle Vintage

size? x adidas Blanc

Ook de size? x adidas Gazelle Vintage komt in een duurzame uitvoering voor de wintercollectie. Het bovenwerk is net als de sneaker hier boven gemaakt met hennep en met kurk.

size? x adidas 230

adidas 230

De adidas 230 krijgt een make-over in samenwerking met size?. Het gehele bovenwerk is gemaakt van suède en is net als de zool in het donkerblauw.

size? x adidas 240

size? x adidas 240

Net als de 230 is de adidas 240 compleet van suède en in één kleur. De zool en het bovenwerk zijn gemaakt in het zwart.

size? x adidas 260

adidas 260
size? x adidas 260

De adidas 260 krijg voor de wintercollectie twee verschillende colorways. Eén paartje is gemaakt met verschillende tinten rood en de ander met verschillende tinten blauw.

size? x adidas SL 82

adidas SL 82
size? x adidas SL 82

De adidas SL 82 krijgt twee nieuwe colorways voor de wintercollectie van size?. De één heeft een blauw bovenwerk met gele accenten en de ander heeft een bruin bovenwerk met donkerbruine accenten.

size? x adidas Isambard

adidas Isambard
size? x adidas Isambard

De adidas Isambard is de vernieuwde versie van de adidas Bristol. Dit model is ook in samenwerking gemaakt met de New Bristol Brewery, een bierbrouwerij. Bij deze twee sneakers krijg je een six-pack bier die past bij de colorway waar jij voor kiest.

size? x adidas TRX 85

size? x adidas TRX 85

Last but not least, de adidas TRX 85. Dit model staat gepland voor een release ergens de komende zes maanden. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en suède in frisse kleuren.


Heb jij je ogen op één van deze paartjes? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date