Skip to content
Upcoming

Size? heeft de Converse Chuck 70 in een nieuw jasje gestoken

4 maart 2020 18:54
Size? heeft de Converse Chuck 70 in een nieuw jasje gestoken

Size? bestaat dit jaar 20 en dat is natuurlijk een reden voor iets geweldigs. Ze komen namelijk met verschillende samenwerkingen, dit is bevestigd door onderstaande YouTube video. Naast de samenwerking met Nike komt Size? nu ook met een te gekke samenwerking met Converse. De Chuck 70 krijgt een nieuwe colorway met toffe details.

Size? bestaat sinds 2000, het idee was om het nieuwste en het beste te bieden aan de klanten in Londen, Manchester en Brighton. Size? verkoopt (sport) kleding, sneakers en verschillende accessoires van diverse merken. In de loop van de jaren is de store enorm gegroeid in Engeland maar ook in de rest van Europa. Na de 20 jaar dat Size? bestaat vinden ze het nog steeds belangrijk om exclusief en uniek te zijn. Om die reden komt Size? dan ook met deze te gekke samenwerking met verschillende merken.

De Converse zijn mega populaire sneakers die al een hele tijd meegaan. Wat begon als basketbal schoen werd al snel populair buiten het veld. In 2003 werd Converse een dochteronderneming van Nike. De allereerste Chuck Taylor All Star kwam uit in 1917 en werd aangepast in 1922. Sinds dien is de sneaker niet erg veel veranderd. De sneaker bestaat uit een katoenen canvas, er zijn ook andere materialen beschikbaar zoals leer. Natuurlijk kent Converse nog meer samenwerkingen met bijvoorbeeld Comme des Garcon.

Size? X Converse Chuck 70 | Closer Look

De sneaker zal volledig wit zijn, het hele bovenwerk, de veters, de tong en de heel. De rubberen toe-box en de zool zullen spierwit worden, net als de veter ogen. Bij de sneakers zullen willekeurige patches bijgevoegd worden die je op de sneaker kan bevestigen. Zo kan je de Converse Chuck 70 in samenwerking met Size? helemaal aankleden zoals jij dat wil.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, wij verwachten dat de sneaker in de komende weken wordt gedropt bij Size? en in de Size? stores. Deze toffe Converse Chuck 70 zal €90,- kosten. Houd de releasekalender in de gaten en volg ons op social media om op de hoogte te blijven. Bekijk hieronder de samenwerking tussen Size? en Converse.