Upcoming

Size? geeft iedereen een kijkje op aankomende releases

20 januari 2021 08:54
Size? geeft iedereen een kijkje op aankomende releases

2021 begint goed, want Size nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen naar het SS21 preview event. Wat houdt dit event precies in? Tijdens dit event krijg jij een exclusieve preview van de releases die er aan gaan komen in het eerste half jaar van 2021. Deze releases bestaan uit 15 verschillende sneakers in samenwerking met Size. Size gaat dit jaar samenwerken met sport giganten zoals Nike, adidas Originals, New Balance en Reebok. Dit is niet alles! Naast deze mooie releases krijg je ook een kijkje tussen de archieven van Size. Hier zijn zes van de beste samenwerkingen ooit te vinden. Deze acht paartjes worden als een raffle opgesteld, zodat jij die kan winnen. Het geld dat hiermee wordt opgehaald wordt gedoneerd aan Manchester MIND.

Size gaat dus onder andere samenwerken met adidas en brengen in het eerste half jaar negen verschillende sneakers uit. Enkele hiervan zijn colorways op de adidas Campus 80s, Tobacco en Campus. Nike en Size brengen dit jaar ook de Omega Flame terug. Deze sneaker is voor het eerst uitgekomen in 1983 en sindsdien nooit meer terug gekomen…tot nu! De Nike Omega Flame is geliefd bij Nike fanaten en sneaker collectors.

Size? releases

We zien ook weer de samenwerking terug komen tussen New Balance en Size. Één van deze sneakers is het nieuwe 550 model. Eerder zagen we al dat Aimé Leon Dore een samenwerking kreeg en zo de sneaker een extra boost gaf in populariteit. Deze basketbal sneaker maakt in 2021 een comeback en is de perfecte sneaker voor jouw sneaker rotatie. New Balance en Size hebben ook gewerkt aan het 574 silhouet. Deze sneaker is een echte icoon uit de New Balance stal. Origineel uitgebracht in 1988, wordt de sneaker zowel gedragen door hardlopers als sneakerheads.

Size? releases

Als laatst staat Reebok op de lijst. Samen met Size brengt het Amerikaanse merk drie verschillende sneakers uit. Één daarvan is de klassieke Reebok Club C. Deze sneaker is een must have voor alle Reebok liefhebbers. Zoals elke Club C release blijft de sneaker erg simpel, maar beschikt de sneaker over enkele mooie details.

Size? releases

Ben jij benieuwd naar alle releases en de acht raffles? Download dan de Size Launches app en lees hier meer over de opkomende releases!


The Turnover