Skip to content
Events

Shop nu meer items uit de Black Friday sale bij Freshcotton

26 november 2021 21:00
Shop nu meer items uit de Black Friday sale bij Freshcotton

Freshcotton heeft zijn Black Friday sale uitgebreid met 300 nieuwe items! Zo profiteer je van hoge kortingen op nog meer toffe artikelen. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete picks van de website afgeplukt voor een top 10.

1. Obey The Cure Scarf

We starten onze favoriete picks met deze unieke sjaal van Obey. Dit gebreide item is volledig in het zwart gezet met quotes als “Love is the Cure” en “No violence”. Draag de sjaal met een warme outfit voor de ultieme winteroutfit.

Obey The Cure Scarf
Obey The Cure Scarf

2. HUF x Harold Hunter T-shirt

Met dit ‘Legens Never Die’ T-shirt van HUF brengt het merk ode aan Harold Hunter. Harold was een Amerikaanse acteur en professionele skateboarder en stond onder andere bekend door de films Kids uit 1995 en Save the Last Dance uit 2001. Op de voorkant staat de acteur afgebeeld bovenop de stad New York, de stad waar hij vandaan kwam.

HUF T-shirt
Freshcotton Black Friday

3. The New Originals Workman Hoodie

Deze bruine hoodie van The New Originals is een echte eyecatcher. Het kledingstuk heeft een relaxte pasvorm en heeft het merklogo op de voorkant in het geel gedrukt.

Freshcotton Black Friday

4. Daily Paper Hobe Jog Mountain Joggingbroek

Ook Daily Paper heeft een aantal items in de Black Friday sale van Freshcotton, waaronder deze stijlvolle joggingbroek. Het item heeft een groen kleurenschema met op de heup een paar handen afgebeeld die een wereldbol vasthouden. Het kledingstuk heeft een oversized fit en is ideaal voor in de winter.

Freshcotton Black Friday

5. Quality Blanks Patch Cap

Nu is het de beurt aan deze simpele, maar stijlvolle cap van Quality Blanks. De cap heeft een minimalistisch design met aan de voorkant drie plusjes geborduurd. Het item is makkelijk te combineren voor meerdere outfits en is gemaakt van 100% katoen.

Quality Blanks Patch Cap

6. Daily Paper Lekan Ls T-shirt

Een ander tof item uit de sale, is de Daily Paper Lekan T-shirt. Het kledingstuk heeft een bordeaux rode kleur gekregen met ‘Daily Paper’ in graffiti lettets op de bors geschreven. De longsleeve heeft een regular fit en is goed te combineren met een toffe jeans en frisse kicks.

Daily Paper Lekan T-shirt

7. Tommy Jeans Puffer Jack

Om je winteroutfit een extra boost te geven, hebben wij deze stevige Puffer Jack van Tommy Jeans. De jas is dik opgevoerd en volledig zwart. Op de borst is het Tommy logo gestikt en door zijn verhoogde kraag blijf jij lekker warm tijdens de koude winterperiode.

Tommy Jeans Puffer Jack

8. Karhu Fusion 2.0

Ook kun je de Karhu Fusion 2.0 tijdens de Black Friday sale scoren. Het paar heeft een ‘Dawn Blue’ en ‘Jet Black’ kleurenschema. De kicks zijn opgebouwd uit leer en suède en door de suède overlays krijgt de schoen een chique uitstraling.

Karhu Fusion 2.0
Freshcotton Black Friday

9. Nike Air Max 96

Nike kent een hele hoop Air Max modellen, waaronder de 95. Het bovenwerk van de sneaker is een mix van mesh en leer en in de zolen zijn meerdere Air Units zichtbaar. De sneaker combineert twee verschillende camo prints met de kleur donkergroen voor een uniek design.

AIr Max 95
Freshcotton Black Friday

10. Vans UA Sk8-Hi

We sluiten onze reeks met favoriete picks af met de Vans UA Sk8-Hi. De sneaker heeft een zwarte basis met op het middenpaneel een panterprint. De Vans streep heeft een wit kleurtje gekregen, evenals het merk tag op de tong en de zolen.

Vans SK8-hi
Freshcotton Black Friday

Tot zo ver onze favoriete picks uit de vergrote Black Friday sale van Freshcotton. Natuurlijk kun je op de website van Freshcotton nog veel meer toffe items vinden voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de Black Friday sale scrollen? Klik dan op de knop hieronder!