Skip to content
Staff Picks

Shop jouw favoriete merken nu in de sale bij Size?

20 december 2021 18:00
Shop jouw favoriete merken nu in de sale bij Size?

Shop jouw favoriete streetwear- en lifestylemerken nu voor een lage prijs in de sale bij Size?. Zo vind je de tofste items van merken als Nike, The North Face, Obey en Carhartt WIP op de website. Wij hebben onze favoriete sale picks voor je op een rijtje gezet.

Carhartt WIP Delta Shoulder Pouch

Carhartt WIP

Geef je outfit een extra boost met deze Shoulder Pouch van Carhartt WIP. Het item kleurt bruin met zwart en heeft het Carhartt Logo aan de voorkant gestikt. Combineer de tas met een toffe outfit voor de ultieme streetwear look.

FILA Joggingpak

FILA
Ronson Crewneck FILA
Size Sale
Karie Jogger FILA

Een snelle outfit nodig om snel naar buiten te sprinten? Dit FILA Ronson joggingpak is hier ideaal voor. Het pak kleurt navy blue en heeft het FILA logo op de borst en bovenbeen gedrukt. Beide items hebben een relaxte pasvorm en zijn afgewerkt met een rode lijn aan de uiteindes.

Nike Mosaic Bucket

Nike

Een ander tof item die jij uit de Size? sale kunt scoren, is deze bucket hat van Nike. Het item is opgebouwd uit verschillende lappen stof het een ‘mozaïek’ look geeft. De lappen stof komen in de kleuren beige, bruin en blauw. Ook is het Nike label op het item gestikt.

Puma Suède Mayu Mix

PUMA Suede Mayu Mix
Size Sale

Speciaal voor de dames hebben wij de Puma Suède Mayu Mix. De sneaker kleurt volledig wit en heeft op het middenpaneel de bekende Puma golf in het blauw. De verdikte zolen geven het silhouet meer vorm en maken het een erg opvallend paartje.

New Balance Lister Hoodie

New Balance

De bekende quote “The Intelligent Choice” van New Balance is op vele items terug te vinden en zo ook op deze hoodie. Het item kleurt volledig zwart met aan de voorkant de quote in het zilver geschreven. Het item is mooi te combineren met meerdere outfits en mag uiteraard niet ontbreken in onze favoriete picks.

adidas Originals Ozelia

adidas Originals Ozelia
Size Sale

Een ander tof paartje voor de dames, is de adidas Ozelia. De sneaker heeft een opvallend silhouet en is geschikt voor iedere outfit. Het bovenwerk kleurt zwart met wit en de drie strepen op het middenpaneel zijn lichtroze. De bovenste veterogen zijn in het blauw gezet en maken het paar helemaal compleet.

Carhartt WIP Work Tote

Carhartt WIP

Een stevige tas is altijd handig. Of je er nu eentje nodig hebt voor school of werk, met de Work Tote van Carhartt WIP kun jij al je spullen kwijt. Het item heeft een camo design en een extra vak aan de voorkant. Hierop is het Carhartt Logo gestikt.

Puma Delphin Premium

PUMA Delphin Premium
Size Sale

Een chique paartje nodig tijdens aankomende feestdagen? Wij hebben voor de heren deze Puma Delhpin Premium klaar liggen. De schoen heeft een suède upper en kleurt bordeaux rood. De golf op het middenpaneel kleurt beige en de bruine gumzolen geven de sneaker een speelse look.

Parlez Club Cord Shirt

Size Sale

We sluiten onze favoriete picks af met het Parlez Club Cord Shirt. Het kledingstuk kleurt navy blue en heeft op de borstzak het Parlez logo gedrukt. Draag het shirt geknoopt voor een nette outfit, of los voor een meer casual look.

Dit waren een paar van onze favoriete picks uit de sale van Size?. Uiteraard kun je op de website nog een hele hoop andere toffe artikelen vinden van verschillende merken. Wil je liever zelf door sale items heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!