Skip to content
Staff Picks

Shop je Cozi Outfits nu bij Foot Locker

19 december 2021 18:00
Shop je Cozi Outfits nu bij Foot Locker

Een gemakkelijke outfit nodig voor thuis? Of wil je er zo stijlvol en comfortabel mogelijk uitzien? Geen enkel probleem. Op de website van Foot Locker shop je nu de leukste items uit de Cozi collectie.

Cozi by Foot Locker

Cozi is het eerste womenswear brand van Foot Locker en is in 2021 gelanceerd. De eerste collectie is nu verkrijgbaar bij de schoenenwinkel en bestaat uit verschillende comfortabele kledingstukken, waaronder hoodies, crewnecks, shorts en joggingbroeken.

Image by Foot Locker

De items zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en zijn opgebouwd uit katoen fleece. Zo blijf jij niet alleen comfortabel, maar ook lekker warm tijdens de koude winterperiode. Om je een beetje op weg te helpen, laten wij zien hoe jij de items kunt samenstellen tot de perfecte Cozi outfit.

Outfit 1: White Christmas

Cozi Pullover Hoodie
Cozi Pullover High Rise Jogger

Vier de feestdagen lekker binnen met onze ‘White Christmas’ Cozi Outfit. De look bestaat uit een comfortabele hoodie en joggingbroek. Beide items hebben een crème kleurige tintje gekregen. Combineer de outfit met een paar witte Crocs en ga gemakkelijk de dag door.

Crocs Classic Slide

Outfit 2: Mean Girls Sleepover

Cozi Perfect Fit Crew
Cozi 5″ Fleece Short

De perfecte outfit nodig voor een slaapfeestje met vrienden (of om een Mean Girls filmmarathon te houden)? Combineer deze roze crewneck met bijpassende shorts voor de perfecte ‘Mean Girls Sleepover’ outfit. Ook deze kledingstukken zijn gemaakt van zachte katoen fleece en hebben een losse pasvorm. Een paar UGG Fluff Yeah slides erbij en je look is compleet.

UGG Fluff Yeah Slide

Outfit 3: Puffer Black Dresser

Cozi Pullover Hoodie
Cozi High Rise Jogger

Ook voor een snelle outfit naar buiten hebben wij een look voor je klaarliggen. Met de ‘Puffer Black Dresser’ outfit geef jij jouw Cozi look een stijlvolle twist. Wees helemaal winter-ready en combineer een zwarte hoodie en joggingbroek met de Converse Chuck Taylor All Stars en adidas Puffer Jack.

adidas Originals Outerwear
Converse Chuck Taylor All Stars Platform

Outfit 4: Lazy Brown

Cozi 5″ Fleece Short

Voor onze laatste outfit blijven wij lekker thuis met de ‘Lazy Brown’ outfit. Met deze bruine hoodie en shorts kun je gemakkelijk de dag door. Combineer het set met de Tommy Jeans Poolslide en je look is compleet.

Tommy Jeans Towelling Flagslide

Tot zo ver onze samengestelde outfits uit de Cozi collectie van Footlocker. Uiteraard shop je op de website nog een hoop andere items waarmee jij je Cozi outfit compleet kunt maken. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.