Skip to content
Staff Picks

Shop de Footshop Pleasures collectie met Sneakerjagers kortingscode

12 januari 2022 18:00
Shop de Footshop Pleasures collectie met Sneakerjagers kortingscode

Bij Footshop shop je nu de Pleasures collectie met 13% korting. Met kortingscode SNEAKERJAGERS13 reken jij jouw favoriete Pleasures items af. De items van Pleasures hebben een opvallende look en halen hun inspiratie uit de punk scene. Bekijk hier onze top picks uit de collectie.

Vodka Flannel

Pleasures Vodka Flannel
Pleasures Vodka Flannel

Het eerste item uit de Pleasures collectie, is deze opvallende flanel. Het item kleurt groen en heeft een geruite print. Wat met name opvalt, zijn de verschillende zwart-wit foto’s over het gehele item. Ook is het item in het roze verkrijgbaar.

Pleasures Glow T-Shirt

PLEASURES GLOW T-SHIRT
PLEASURES GLOW T-SHIRT

Het tweede item is dit zwarte shirt met opdruk. Op het shirt zien we een kwal in het wit gedrukt en is het logo in het roze gezet. Onder de opdruk van de kwal is een hand met een lucifer gedrukt. Dit maakt het een erg opvallend item.

Dynamic Work Jacket

Pleasures Dynamic Work Jacket
Pleasures Dynamic Work Jacket
Pleasures Dynamic Work Jacket

Het Pleasures Dynamic Work jacket heeft een zwarte colorway. Op de rug is een print van twee engeltjes te zien. Hieronder is het logo in het wit gezet. Ook is het logo op de linkerborst te zien. Het item heeft meerdere zakken. Zo komt het jack met een borstzakje en twee steekzakken op de heup.

David Denim Pants

PLEASURES DAVID DENIM PANT
PLEASURES DAVID DENIM PANT

Ook is de David Denim broek met de kortingscode SNEAKERJAGERS13 af te rekenen. De broek heeft een opdruk van het Adam’s beeld en is dan ook niet een broek die je niet iedere dag tegen zult komen. De broek kleurt grijs met zwart en heeft een relaxed fit.

Two Face T-Shirt

PLEASURES TWO FACE T-SHIRT
PLEASURES TWO FACE T-SHIRT

Ook dit item is in de Footshop collectie te verkrijgen. Het shirt kleurt wit en heeft op de borst een opvallende opdruk. Hier zien we een print van twee hoofden met hieronder het Pleasures logo in het blauw gedrukt. Het item heeft een losvallende pasvorm.

Pleasures Remote Hoodie

PLEASURES REMOTE HOODIE
PLEASURES REMOTE HOODIE
PLEASURES REMOTE HOODIE

Deze Pleasures trui heeft een oranje colorway en heeft verschillende teksten als opdruk. Op de borst is het logo gezet en kleurt hier off-white. De mouwen hebben gerafelde details en ook de band bij de heup heeft een used look. Ook op de capuchon zijn verschillende teksten gedrukt.

Worms Mechanic Jacket

PLEASURES WORMS MECHANIC JACKET
PLEASURES WORMS MECHANIC JACKET

Dit jacket heeft een grijze colorway en heeft over het gehele design verschillende patches. Zo zijn er op de voorkant verschillende patches gestikt met het merk en is er op de rug een grote patch met een arend te zien. Het item heeft een washed look en losvallende pasvorm.

Pleasures Amused T-Shirt

PLEASURES AMUSED T-SHIRT

Dit zwarte shirt heeft een bijzondere opdruk op de borst. Hier zien we een clown met ballonnen op de achtergrond. Onder de opdruk is het logo gezet en de quote ‘I’m pretty cool but I cry a lot’. Ook dit item is met 13% af te rekenen bij Footshop.

Faith Crewneck Sweatshirt

PLEASURES FAITH CREWNECK SWEATSHIRT
PLEASURES FAITH CREWNECK SWEATSHIRT

Dit item heeft een zwarte colorway en heeft een opdruk op de voorkant. Hier zien we een quote en komt het Pleasures logo naar voren. De quote kleurt geel met oranje en groen. Het sweatshirt heeft een losvallende fit en een ronde hals.

Make Out T-Shirt

PLEASURES MAKE OUT T-SHIRT
PLEASURES MAKE OUT T-SHIRT

Het laatste item uit onze favoriete picks, is dit T-Shirt met opdruk. Op de voorkant is een doodshoofd gedrukt met een lippenstift mark. Hieronder is het merk logo gedrukt. Op de achterkant is de quote ‘Making out with people I hardly know’ gezet.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Pleasures collectie bij Footshop. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode SNEAKERJAGERS13 toe te voegen en profiteer van 13% korting. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.