Skip to content
Upcoming

Selena Gomez showt het nieuwste Puma Defy model!

31 mei 2018 15:13
Selena Gomez showt het nieuwste Puma Defy model!

Puma is klaar om haar nieuwste exclusieve trail sportschoen te releasen! De sneaker wordt met behulp van popstar Selena Gomez wereldwijd gereleased. De Puma Defy sneaker is uitgerust met een platform zool, wat een Rihanna Fenty feeling geeft. De Defy sneaker doet mee aan de huidige chunky trend, dankzij het stevige model zit de sneaker ongelooflijk comfortabel en praktisch. De sneaker is ontworpen met de Puma ProFoam Techniek, dit biedt de drager demping wat zorgt voor comfort bij elke stap. Het bovenste knit heeft een slanke lichtgewichte pasvorm.

“To Defy is to be brave,” zei Gomez. “Het gaat erom dat je niemand gaat gehoorzamen en geen ‘verwachtingen’ hebt van de society. Puma geeft dit gevoel perfect met hun nieuwe Defy sneaker. “Ik herinner me dagelijks het belang van mezelf trouw zijn”.

Dit is een perfecte sneaker voor vrouwen die op zoek zijn naar een schoen om in te trainen! De sneakers zijn bij verschillende webshops verkrijgbaar. Klik hier om bij onze huidige Puma collectie te kijken.


Puma Defy 

Prijs: €100,00
Colorway: White/ Brown/ White
Stylecode: 190949_03
Shoplink: Klik hier >>