Upcoming

Sean Wotherspoon x adidas ZX heeft een opvallende look

18 februari 2021 13:30
Sean Wotherspoon x adidas ZX heeft een opvallende look

Sinds zijn release met Nike, is Sean Wotherspoon een grote naam in de sneakerwereld. Na zijn samenwerking met Asics, is het nu tijd voor de tweede samenwerking met adidas. Net zoals de adidas Superstar x Sean Wotherspoon, is ook deze sneaker vegan gemaakt. We kunnen de Sean Wotherspoon x adidas ZX binnenkort verwachten!

De samenwerking van Nike en Sean Wotherspoon zal je niet ontgaan zijn. De sneaker is sinds zijn release in 2018 erg geliefd. Mede door zijn kleuren, materialen en bijzondere combinatie van de Nike Air Max 97, met de zool van de Air Max 1. Na deze release was Sean niet meer weg te denken uit de sneaker game.

Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1

De adidas ZX is niet de eerste adidas sneaker die een make-over krijgt van Sean Wotherspoon. In 2020 brachten de twee de adidas Superstar uit. Zoals de naam van de sneaker al zegt, is de adidas Superstar x Sean Wotherspoon ‘Super Earth’, gemaakt van natuurlijke producten. Sean is al langer bezig met dit onderwerp en runt onder andere een Vintage store, genaamd ‘Round Two’. Ook zijn tweede samenwerking met adidas is vegan gemaakt.

Sean Wotherspoon x adidas Superstar ‘Super Earth’

Sean Wotherspoon x adidas ZX ‘Super Earth’

Vorig jaar werd de sneaker al voor het eerst geteased. Nu komt de release steeds dichterbij! De adidas ZX 8000 is 100% plantaardig gemaakt en er is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Veel verschillende kleuren, patronen en materialen komen bij elkaar op het bovenwerk.

Zo zien we bijvoorbeeld felle groene kleuren, maar ook rode vlakken en panelen met een schots ruitje. De linker en rechter sneaker zien er dan ook niet precies hetzelfde uit. Wat we herkennen van de vorige adidas release met Sean, zijn de lange draden en geborduurde bloemen. Ook hier staat op de tong ‘Super Earth’.

Sean Wotherspoon x adidas ZX 'Super Earth'
Images by; @sallysneakers
Sean Wotherspoon x adidas ZX 'Super Earth'

Volgens de geruchten kunnen we de Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 ‘Super Earth’ in de maand februari van 2021 verwachten. De release zullen we dus binnenkort al zien! Ook Sean zelf meldt op zijn Instagram dat het niet lang meer zou duren tot we de sneaker kunnen bemachtigen. Ook deelt hij een foto van de sneaker in kindermaten, wat zou kunnen betekenen dat de sneaker in full family size’s zou droppen.

We moeten nog even wachten! Houd de releasekalender en onze blogs in de gaten, zo mis je nooit meer een release. Ook houden we je op de hoogte van releases en restocks via onze Instagram pagina.

Sean Wotherspoon x adidas ZX 'Super Earth'
Image by: @sean_wotherspoon
Sean Wotherspoon x adidas ZX 'Super Earth'
Image by: @sallysneakers

The Turnover