Skip to content
Upcoming

De eerste raffles zijn open voor de Sean Wotherspoon x adidas Originals ‘Super Earth’

19 augustus 2020 13:12
De eerste raffles zijn open voor de Sean Wotherspoon x adidas Originals ‘Super Earth’

Momenteel is het alleen maar wachten op zaterdag 29 augustus 2020, want dan komt de Sean Wotherspoon x adidas Originals ‘Super Earth’ uit. Het is vanaf nu mogelijk om je voor de eerste raffles in te schrijven!

Sinds het nieuws naar buiten kwam dat Sean Wotherspoon en adidas Originals een samenwerking op komst hadden hebben we enorm veel teasers gezien. Het duurde lang voordat we een duidelijk beeld hadden van de gehele sneaker. Sean Wotherspoon benadrukte ook duidelijk dat de sneaker 100% plantaardig is en dat er vele panelen zijn gecreëerd van gerecycled materiaal.

Sean Wotherspoon x adidas Originals ‘Super Earth’ | FZ4724

De kenmerkende Three Stripes branding is nog steeds te vinden op het bovenwerk, evenals de rubberen voorvoet. Echter heeft de sneaker wel een kleurrijke look gekregen die is geïnspireerd op de tijd van de hippies. Het gebruikelijke lederen bovenwerk is vervangen door een veganistisch, gerecycled polyester en bedekt met een bloemenborduursel. De uiteindes van het bloemenborduursel is een knipoog naar de Y-3 Super Position. Het milieubewuste design beschikt ook over een kurk inlegzool. Deze is gecreëerd van natuurlijk rubber en afvalrubber die optimaal comfort bieden. Hier en daar is er op het bovenwerk wat branding te vinden die de samenwerking afmaakt.

Het is nu mogelijk om je via END Clothing in te schrijven voor de raffle. Hiermee maak je op zaterdag 29 augustus kans op de samenwerking tussen de twee. Naast END zal de sneaker verkrijgbaar zijn bij vele andere retailers, dus check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de sneaker.


Sean Wotherspoon X adidas Superstar 'SuperEarth'

FZ4724 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Sean Wotherspoon adidas Originals
Sean Wotherspoon adidas Originals
Sean Wotherspoon adidas Originals
Sean Wotherspoon adidas Originals
Images by END. Clothing