Skip to content
Upcoming

De Sean Pablo x Converse Chuck Taylor All-Star Pro zal in een Navy colorway verschijnen

4 februari 2020 15:07
De Sean Pablo x Converse Chuck Taylor All-Star Pro zal in een Navy colorway verschijnen

Sean Pablo staat bekend om zijn geweldige skate skills, maar ook om zijn kledingstijl en liefde voor sneakers. Eerder bracht hij in samenwerking met Converse al een rode colorway uit, maar nu is er ook een ‘Navy’ colorway verkrijgbaar van de Sean Pablo x Converse Chuck Taylor All-Star Pro.

In 1997 werd Sean Pablo geboren in Los Angeles. Ondertussen is hij een professioneel skateboarder, maar ook op Instagram is hij heel bekend geworden. Hij begon al op zijn tiende met skaten en dit leerde hij allemaal van zijn vader, die ook enorm fan was van skaten. Wat ook een leuk detail is, is dat de skater gesponsord wordt door het populaire Supreme.

Dit is niet de eerste keer dat Sean Pablo en Converse samenwerken. Op 3 augustus 2018 brachten ze ook al een rode en een witte colorway uit op hetzelfde model. Ook verscheen er een colorway die beschikte over vlammen op het gehele bovenwerk. Deze drie colorways zijn allebei nog verkrijgbaar via StockX, klik hier om deze sneakers te checken!

Sean Pablo x Converse Chuck Taylor All-Star Pro ‘Navy’ | Details

Zoals we al zeiden zijn er ook nog drie andere colorways verschenen, maar de colorway die nu gedropt is heeft een iets rustigere look. Dit betekend gelukkig niet dat de sneaker heel simpel is, want er zijn genoeg details te vinden op de sneaker! Zo is er een zwart/witte kat met rode ogen te zien op de zijkant. Ook is er een konijn te vinden op de andere sneaker. Natuurlijk beschikt het model ook over de kenmerkende Converse branding, zoals de Converse ster. Al deze tekeningen op de zijkanten zijn erg vet, maar wat onze aandacht toch wel het meeste trekt is het spinnenweb op de rubberen neus. In dit spinnenweb is ook PARADIS3 branding te vinden. Als we naar de zool kijken zien we gelijk een rubberen witte outsole met hierop een zwarte streep. Als outsole hebben de twee gekozen voor een gum kleur.

De Sean Pablo x Converse Chuck Taylor All-Star Pro ‘Navy’ is nu verkrijgbaar via de website van Converse voor €80,-. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Sean Pablo CTAS Pro High Top

167953C · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Sean Pablo CTAS Pro High Top Navy/Black/White
Sean Pablo CTAS Pro High Top Navy/Black/White
Sean Pablo CTAS Pro High Top Navy/Black/White
Images by Converse