Skip to content
Staff Picks

Scoor jouw favoriete items nu in de Foot Locker sale!

2 april 2022 18:00
Scoor jouw favoriete items nu in de Foot Locker sale!

Foot Locker heeft nieuwe artikelen toegevoegd aan de sale. Je shopt nu al je favoriete items met hoge kortingen oplopend tot wel 50%. Voor elke gelegenheid kun je een outfit bij elkaar shoppen. Denk aan een outfit voor de gym, alledaags of chique. Maak je klaar voor de lente met Foot Locker!

Foot Locker Sale

Foot Locker is een Amerikaans bedrijf die meer dan 2500 winkels heeft over de hele wereld. Daarmee is Foot Locker wereldwijd marktleider op het gebied van sportschoenen en -kleding. Het bedrijf heeft een zeer groot aanbod aan kleding, accessoires en sneakers.

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze favorieten uit de sale op een rijtje gezet. Zit er toch niets voor je tussen? Neem dan vooral zelf een kijkje in de sale van Foot Locker!

Jordan Sports Dna T-shirt

Aangezien de zon steeds meer begint te schijnen, kan een nieuw T-shirt geen kwaad. Wij hebben gekozen voor de Jordan Sports Dna. Dit is een T-shirt die door zijn grijze kleur overal mee te matchen is. Een opvallend detail is dat er Jordan staat geschreven op de borst in gele letters.

Foot Locker Sale

adidas Satin T-shirt

Na een mannen T-shirt kan een vrouwlijke versie natuurlijk niet ontbreken, daarom hebben wij gekozen voor het adidas Satin T-shirt. Ook deze is door zijn zwarte kleur overal mee te combineren. Het shirt past dus bij elke outfit, zelfs in de sportschool.

Foot Locker Sale

Nike Club Mftr Over The Head

Voor de wisselvallige dagen kan een hoodie nog goed van pas komen. Op deze hoodie zitten allemaal verschillende kleuren Nike logo’s. Daarnaast kan de trui ook in combinatie gekocht worden met een joggingsbroek.

Nike Club Mftr Over The Head

adidas Originals Over The Head

Voor de dames hebben we een adidas Originals hoodie, dit is een zwarte trui met een trefoil logo op de borst in het wit. Deze hoodie past perfect bij het eerder genoemde T-shirt.

adidas Originals Over The Head

New Era NBA Cargo

De fleecestof van deze cargo zorgt voor langdurig comfort. Het is een broek die je naar de gym kunt dragen, maar ook casual. De elastische tailleband zorgt voor de perfecte pasvorm.

New Era NBA Cargo

Nike Essentials Cargo

De cargozakken van deze broek bieden een veilige opslag voor je dagelijkse spullen, daarnaast zorgt de fleecestof voor een comfortabele fit. Net als de vorige kun je ook deze in de sportschool dragen.

Foot Locker sale

adidas Forum Low

De Forum werd al in de jaren ’80 gedragen en is nog steeds een zeer populaire sneaker. De schoen heeft een leren bovenwerk en is volledig in het wit, waardoor de sneaker bij elke outfit past.

forum low

New Balance 57/40

Als laatste de New Balance 57/40, het bovenwerk van deze sneaker heeft een eigentijdse kleurstelling. Wat zorgt voor een moderne look terwijl de het model retro blijft. Het is een schoen waar je dagen op kunt lopen!

New Balance

Dit waren onze favorieten, zit er toch niets voor je bij? Neem dan vooral een kijkje op de website van Foot Locker. Wij wensen jullie veel plezier met scoren van je nieuwe outfit!