Skip to content
Upcoming

Scoor deze recente releases nu via StockX

16 juli 2021 14:30
Scoor deze recente releases nu via StockX

Wanneer je geen W hebt gepakt op een paartje, weet je dat je altijd nog kan rekenen op StockX. Dit is het platform waar je authentieke sneakers voor resell prijzen kan vinden. In dit blog lichten wij sneakers uit die recent zijn gereleased, maar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkel.

StockX is het grootste online platform waar wordt gehandeld in sneakers. Er wordt niet alleen in sneakers gehandeld, maar ook in kleding, collectors items of electronica. Wat het fijne aan StockX is, is dat alles eerst gecontroleerd word op authenticiteit voordat je het binnenkrijgt. Zo weet je 100% zeker dat de producten die je koopt echt zijn. Klik hieronder op de knop om een kijkje te nemen op de website van StockX.

Zoals we al zeiden is dit blog gericht op sneakers die recent zijn gedropt, maar niet meer voor de retailprijs verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan sneakers, zoals de Nike Dunk High ‘Black & White’ of de Air Jordan 3 Retro ‘Racer Blue’ GS. Check al onze favourites hieronder! Vergeet ook niet onze Sneakerjagers Releasekalender daily te checken voor alle aankomende releases.


Nike Dunk High
‘Black & White’

DD1399-105

Quai 54 x Air Jordan 5 Retro

DJ7903-106

StockX recent release Quai 54 x Air Jordan 5
StockX recent release Air Jordan 3 Racer Blue GS

Air Jordan 3 Retro
‘Racer Blue’ (GS)

398614-145

Nike Dunk Low
‘Free 99’

DH0952-100

StockX recent release Nike Dunk Low 'Free 99'
StockX recent release Nike Dunk Low UNC

Nike Dunk Low
‘UNC’

DD1391-102