Skip to content
Upcoming

Scoor deze heerlijke Air Max 90 colorways met 30% korting

29 mei 2020 20:00
Scoor deze heerlijke Air Max 90 colorways met 30% korting

Vandaag heb ik twee heerlijk Air Max 90 colorways voor jullie met ook nog eens 30% korting. Dit betekend dat de een (of allebei) van deze sneaker kan scoren voor maar €105. Waarom? Het is natuurlijk het Sneaker Steal Festival bij Sneakerjagers. En dat betekend zeven dagen lang de beste deals en steals.

Laten we het eerst over de Nike Air Max 90 ‘Baroque Brown’ hebben. Deze heerlijke subtiele colorway weet je te kleden in prachtige zachte kleuren zoals crème wit, bruin en grijs. Zo zien we dat de mudguard licht grijs is gekleurd en dat dit perfect in contrast staat met de crème witte vlakken op het bovenwerk. De bruine kleur op bijvoorbeeld de Swoosh en rondom de Air unit zorgt voor iets meer pit in deze sneaker. De Nike Air branding is uiteraard te vinden op de hak van de sneaker in dezelfde bruine kleur als de Swoosh. Dit geld ook voor de branding op de tong.

Deze Nike Air Max 90 ‘Baroque Brown’ kan je nu scoren met 30% korting door de code NIKE30 te gebruiken bij het afrekenen.

Nike Air Max 90 'Baroque Brown'

CW7483-100 · Prijs vanaf €227,-

Naar alle aanbieders

De tweede sneaker is waarschijnlijk iets meer bekend. Het was namelijk de Zapatilla of the Week. Deze Nike Air Max 90 ‘Grey/Pink’ heeft een perfect bovenwerk om de zomer mee door te kunnen. Met roze elementen zoals de Swoosh, Nike Air branding op de hak en natuurlijk het vlak rondom de Air Unit heeft deze sneaker een heerlijke uitstraling. Het beige van de mudguard en het grijs op het bovenwerk maken het design natuurlijk helemaal af.

De Nike Air Max 90 ‘Grey/Pink’ is nu verkrijgbaar voor slecht €105 bij Nike. Gebruik dan wel de code NIKE30 bij het afrekenen om je korting te verzilveren.

Nike Air Max 90 'Grey/Pink'

CW7483-001 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Voor meer steals check je natuurlijk de Sneaker Steal Festival pagina!