Skip to content
Upcoming

Say hello to: Missing Link x Nike Air Max Susan

6 maart 2019 17:09
Say hello to: Missing Link x Nike Air Max Susan

Mr. Link, de hoofdrolspeler van LAIKA’s nieuwe film, “Missing Link”, is de inspiratie achter de nieuwste samenwerking tussen Nike en de animatiestudio. In het verhaal ondersteunt Mr. Link, een lief schepsel, Sir Lionel Frost, ’s werelds grootste monster jager, op een wereld avontuur om overblijfselen te vinden van Mr. Link zijn primitieve afkomst. The Missing Link x Nike Air Max Susan brengen de texturen en kleuren van Mr. Link zijn geruite pak naar de Air Max 1.

De details
Deze versie van de Air Max 1 heeft een erg vrolijk design. Het geruite patroon van Mr. Link zijn pak komt terug in de mudguard en op de liner, de heel counter en de toebox zijn wit van kleur en op de quarter is er een streepjes patroon te zien. Op de midsole zijn grote stiksels te vinden wat een erg vet detail is in deze sneaker. Als laatste is de tong gemaakt van leer.

The Missing Link x Nike Air Max Susan word gereleased op 9 april. Helaas wel US only.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Missing Link X Nike Air Max 1 'Susan'

CK6643-100 · Prijs vanaf €329,-

Naar alle aanbieders

Images: Nike.com