Skip to content
Upcoming

Saucony Jazz 4000 Retro Pink

19 maart 2020 16:45
Saucony Jazz 4000 Retro Pink

Saucony doet het de laatste tijd onwijs goed, nu hebben ze voor ons weer iets in petto, namelijk: Dé Saucony Jazz 4000 Retro Pink OG. Het is een super smooth model, die in retro getinte paletten is gelegd. Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar er wordt verwacht dat er snel meer informatie zal volgen. Aankomende maanden zal er een release worden vrijgegeven en bij welke retailers ze zullen verschijnen. Hieronder vind je alle informatie die je verder moet weten, dus lees snel verder.

Saucony

Het gaat goed met het uit Kutztown, Pennsylvania afkomstige merk. Van weinig tot geen samenwerkingen naar een behoorlijk invloedrijk handje vol. Begonnen aan de Paris Fashion Week met de White Mountaineering zijn de Lapstone en Hammer met de inmiddels hand genaaide sneakers, kunstwerken geworden. Een echte revolutie. Dat waren zij sowieso al, omdat zij natuurlijk bewust te werk gaan. Zij willen namelijk naar een biologisch afbreekbare sneaker.

Jazz 4000 Retro Pink OG “White/Pink” | S70487-1

Het bekende toffe model is eentje die je niet wilt en kan missen. Nu getint in retro-paletten, grijpen ze terug naar vroegere tijdperken. Het ontwerp biedt een slank en sportief model met paarse en roze accenten. Door de zij logo’s en een groot deel van de onderliggende synthetische basis, staan de bloemdetails in het midden van neutrale en witte constructies waarvan de materialen overeenkomen met die van de leeftijdsgenootjes uit de klassieke retro tijd. Afgewerkt met vintage logo’s op de oversized tongpatch en een ‘funky’ jazz borduursel op de hiel, is het paar een welkome aanvulling op het aanmerkende van het merk.

Release info

Er is nog geen exacte releasedatum vrijgegeven. Wel weten we dat ze verkrijgbaar zullen zijn vanaf 105,- en in 2020 uitkomen. Houd daarom onze releasekalender in de gaten voor alle informatie die je nodig hebt. Ook kan je hier terecht voor meer sneaker releases en nieuwtjes, zo ben je altijd up to date.

Saucony Jazz 4000 OG 'White/Pink'

S70487-1 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
Images Saucony