Skip to content
Upcoming

Saucony heeft drie zomerse colorways voor ons klaarstaan

31 maart 2020 21:00
Saucony heeft drie zomerse colorways voor ons klaarstaan

De tijd gaat ontzettend hard want het is alweer lente! Dat betekent ook dat het tijd is voor een paar nieuwe sneakers. Saucony heeft drie nieuwe ontzettend toffe colorways klaarstaan voor ons! De Saucony Jazz 4000 komt in een nieuw geel, rood en blauw jasje. Met deze sneakers ben je helemaal klaar voor de lente en zomer.

Saucony is een Amerikaans bedrijf voor sneakers en sportkleding en heeft sinds 1998 de naam ‘Saucony’ ontvangen. Het bedrijf heeft al ontzettend veel toffe sneakers en samenwerkingen op hun naam staan.

Saucony Jazz 4000 | S70487-3 | S70487-4 | S70487-2

Dit pack bestaat uit maar liefst drie colorways. Alle drie de colorways beschikken over een wit bovenwerk, alleen de kleur van de details zijn verschillend. Het zijn drie hele toffe kleuren voor de zomer! De eerste colorway beschikt over gele details. Op de heel van de sneaker staat ‘Jazz’ waarin de A als detail geel is. De gele kleur is ook terug te vinden op het branding-logo op de tong, op de heel en op het bovenwerk. De tweede colorway beschikt over rode details en de derde colorway heeft blauwe details gekregen. De details zijn exact hetzelfde bij deze colorways, alleen dus in een andere kleur. Deze sneakers zijn ontzettend tof te combineren met een hele zwarte outfit of juist een witte outfit. Ook is het leuk om de kleur van de sneaker terug te laten komen in je kleding.

Deze drie nieuwe colorways worden nog verwacht in 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Asphaltgold.com voor €105,00,-. Kun je niet wachten totdat deze uit zijn en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de drie colorways!

Saucony Jazz 4000 'White/Yellow'

S70487-3 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Saucony Jazz 4000 'White/Red'

S70487-4 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

Saucony Shadow 4000 'White/Teal'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Asphaltgold