Skip to content
Upcoming

Saucony Grid Web komt terug en krijgt ‘Iridescent’ colorway

28 mei 2020 16:39
Saucony Grid Web komt terug en krijgt ‘Iridescent’ colorway

Het merk Saucony heeft de Grid Web weer terug gebracht en heeft dit keer een hele gave colorway mogen ontvangen. Dit keer heeft die namelijk een Crisp White en Iridescent colorway. De Grid Web werd voor het eerst geïntroduceerd in 2000 en stond bekend als “The Performance Sneaker”, door de golvende lijnen en een sporty uiterlijk. Dit heerlijke paar belooft al heel snel uit te komen, de ‘Iridescent’ belooft al op 1 juni uit te komen. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Saucony Grid Web ‘Iridescent’ | S70492-01

Voor het eerst getoond in 2000. Comfortabel en geweldige looks, de Saucony heeft alles in één. De Saucony Grid Web is gemaakt van lichtgewicht mesh en heeft vlammen van plastic in een “Iridescent” colorway. De sneaker past dus precies bij de tijdgeest van vandaag. De klassieke sneaker is herwerkt en heeft een golvende, moderne draai gekregen.

Het Grid Web is een presentatiegerichte sneaker en beschikt over de ultramoderne Grid technologie van het merk. Het bovenwerk heeft een witte basis gekregen, met iriserende details. De sneaker heeft een sportieve look en focus op comfort.

Release info

Nog heel even wachten dus, de Saucony Grid Web ‘Iridescent’ zal terugkeren met zijn heerlijke vernieuwde uiterlijk en prachtige colorway. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 139,- euro en je kan ze vinden bij verschillende retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Saucony Grid Web 'Iridescent'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Saucony